Advertisement

Tottenham-hyökkääjä kommentoi Valioliigan jatkumista – asetti takarajan sarjan viimeistelylle

Takareisivammasta toipuva Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane on ottanut kantaa Valioliigakauden loppuun saattamisen puolesta. Hän toivoo, että sarja saadaan vietyä päätökseen sillä ehdolla, että kaikki ovat turvassa. Kuitenkin kauden päättämisen takarajana hän pitää kesäkuun loppua.

Kane keskusteli asiasta Instagram-livessä yhdessä Jamie Redknappin kanssa:

”Se on haastava asia. Tiedän, että liigan päätöksentekijät tekevät kaikkensa, jotta kausi saataisiin pelattua loppuun.”


”Minun mielestäni meidän tulisi pyrkiä pelaamaan kausi loppuun, mutta pitäisi osoittaa raja, johon mennessä sarja tulisi olla pelattuna. Liika on liikaa, mielestäni sarjan pitäisi loppua viimeistään kesäkuun loppuun mennessä. Sen jälkeen voisimme jälleen tarkastella vaihtoehtoja ja ensi kautta, jos sarja jäisi vieläkin kesken.”

”Jos sarjapelit venyisivät liian pitkälle, sillä olisi selkeitä vaikutuksia seuraavaan kauteen. Mutta meidän täytyy vain seurata tilannetta ja mennä terveys edellä. Eli asiat eivät ole minun käsissäni.”

Kanelle koronaviruksen aiheuttama tilanne on tuonut jossakin määrin positiivisia uutisia. Hän on saanut kuntouttaa takareittänsä rauhassa, ilman painetta päästä nopeasti kuntoon ajatellen Tottenhamin sarjakautta tai kesän EM-kisoja. Kane kommentoikin loukkaantumisen tilaa hymyssä suin.

Tähän mennessä kuntoutus on sujunut hyvin. Kun palaamme harjoituksiin, olen valmis treenaamaan muun ryhmän mukana. Mutta minulla ei ole kiirettä tai paniikkia päästä täyteen kuntoon, vaan pyrin rakentamaan kuntoani rauhassa.”