Advertisement

Tottenham-hyökkääjä osoitti mahtavaa urheiluhenkeä – jätti maalinsa tuulettamatta, kunnioitti vakavasti loukkaantunutta portugalilaispelaajaa

Kuva: TT, Andrew Boyers

Tottenhamin hyökkääjä Heung-min Sonilla on ollut vaikeaa viime päivien aikana. Viime viikonloppuna pelatussa valioliigaottelussa Evertonia vastaan eteläkorealainen kaatoi Andre Gomesin, joka mursi tilanteessa nilkkansa todella karmivan näköisesti.

Kun Son näki Gomesin nilkan, hän puhkesi välittömästi kyyneliin ja oli järkyttyneen näköinen. Hänen ei odotettu pelaavan keskiviikkona Mestarien liigan ottelussa Crvena zvezdaa vastaan, mutta toisin kävi.


Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino nimesi kuitenkin Sonin avauskokoonpanoon ja eteläkorealainen kiitti luottamuksesta iskemällä kaksi maalia. Kumpaakaan maalia hän ei tuulettanut. Ensimmäisen maalin jälkeen hän juoksi kohti kameraa, laittoi kädet yhteen ja lähetti vielä kertaalleen anteeksipyynnöt Gomesille.

“En halunnut tuulettaa, halusin vain kunnioittaa viikonloppuna tapahtunutta kovaa tilannetta”, Son kertoi Viasportille ottelun jälkeen.

“Olen edelleen todella, todella pahoillani tästä tilanteesta. Viime päivät ovat olleet todella vaikeita.

“Toivon Andre Gomesin kuntoutuvan hyvin pian ja toivotan hänelle kaikkea hyvää.”

Mahtavaa urheiluhenkeä eteläkorealaiselta!