Advertisement

Tottenham-hyökkääjällä vankka luotto Valioliigan TOP-4 -sijoitukseen: “Uskon sen olevan mahdollista”

Tottenhamin brassihyökkääjä Lucas Moura uskoo edelleen, että pohjoislontoolaisseura voi saavuttaa paikan ensi kaudeksi Mestarien liigaan, vaikka tie tämän vuoden turnauksessa nousi pystyyn tiistaina RB Leipzigiä vastaan.

Tottenhamin ainoa mahdollisuus Mestarien liigan paikkaan on nyt Valioliigassa, jossa joukkueen tulisi selvitä neljän parhaan joukkoon. Myös viides sija voi riittää, mikäli Manchester Cityn europelikielto pysyy voimassa seuran tekemän valituksen jälkeen.

Tottenham on tällä hetkellä seitsemän pistettä perässä neljäntenä olevasta Chelseasta ja neljä pistettä viidentenä olevasta Manchester Unitedista, kun yhdeksän ottelukierrosta on vielä pelaamatta.


“On totta, että meillä on tällä hetkellä käynnissä erittäin vaikea hetki. Mutta meidän on jatkettava taistelua ja uskottava itseemme”, Moura sanoi Independentin mukaan.

“Nyt meillä on enää Valioliigan kautta sauma päästä Mestarien liigaan ja meidän on noustava sarjataulukossa.”

“Tavoitteenamme on olla kauden päätteeksi neljän parhaan joukossa päästäksemme Mestarien liigaan. Uskon sen olevan mahdollista. Me yritämme tehdä sen.”

“Tiedämme, että meidän on oltava parempia. Muutaman viime pelin tulos ei ole ollut hyvä ja meidän on parannettava peliämme. Taistelemme ja työskentelemme kovasti joka päivä sen eteen.”

“Meillä on nyt kaksi tärkeää peliä kotona ja meidän on voitettava ne.”

Tottenham kohtaa sunnuntaina kotikentällään Manchester Unitedin ja ensi viikon perjantaina West Hamin.