Advertisement

Tottenham hyvistä asetelmista Pohjois-Lontoon derbyyn – Lucas Moura tekemässä debyyttinsä

Tottenhamin tuore hankinta, brasialaislaituri Lucas Moura on tekemässä debyyttinsä lauantaina pelattavassa Pohjois-Lontoon derbyssä.

Lucas Moura liittyi Tottenhamin riveihin tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä PSG:stä. Lucas on ollut sivussa siirtonsa jälkeen kolmesta Tottenhamin ottelusta, mutta Mauricio Pochettino uskoo, että brasilialainen on nyt valmis tekemään ensiesiintymisensä Spurs-paidassa.

Pochettino teki viime viikonlopun Liverpool-ottelun jälkeen kokoonpanoonsa peräti 10 muutosta, kun joukkue pelasi FA Cupissa Newporttia vastaan keskiviikkona. Muutoksia on jälleen luvassa.


“Luulen, että hän (Lucas) on valmis, ehkä hän pelaa jo lauantaina. Hän on suoriutunut hyvin ja harjoittelee kovasti. Meidän on arvioitava hänen tilannettaan, Pochettino sanoi.

“Toivon hänen suoriutuvan viimeisistä harjoituksista ennen peliä hyvin, jotta voimme laittaa hänet kokoonpanoon.

Toby Alderweireld on jälleen Pochettinon käytettävissä. Belgialaistoppari palasi pitkältä sairaslomalta takaisin tositoimiin keskiviikkona, kun hän pelasi täydet minuutit FA Cupin ottelussa.

Myös laitapuolustaja Danny Rose ja keskikenttäpelaaja Harry Winks tekevät paluun kokoonpanoon.

“Se on positiivista, että pelaajia palaa kokoonpanoon, mutta vaikeuttaa minun tehtävääni, koska en voi nimetä kentälle enempää kuin 11 pelaajaa ja vaihtopenkillekkin vain seitsemän, Pochettino lisäsi.

“Olen varma, että moni pelaaja ei ole iloinen, koska jää kokoonpanon ulkopuolelle, mutta tämä on jalkapalloa. He ymmärtävät säännöt ja teemme aina parhaan päätöksen joukkueen eteen.

Tottenham on sarjassa tällä hetkellä viides, vain pisteen päässä Mestarien liiga-paikkaan oikeuttavasta nelossijasta.

Pohjois-Lontoon derby, Tottenham-Arsenal, pelataan lauantaina kello 14.30 alkaen.