Advertisement

Tottenham isännöi Southamptonia Valioliigassa

Tottenham saa tänään Wembleylle vieraakseen sarjan häntäpään kahinoissa rypevän Southamptonin. Tottenham kärsi juuri katkeran tappion Arsenalille pohjois-Lontoon derbyssä. Southampton pelasi puolestaan kotikentällään tasan Manchester Unitedin kanssa 2-2. Tuon ottelun jälkeen Mark Hughes sai väistyä seuran managerin paikalta. Southamptonin joukkoja johtaa tässä ottelussa ykkösjoukkueen valmentaja Kelvin Davis. Joukkueiden viime kauden kohtaamisessa Wembleyllä kotijoukkue oli selkeästi parempi 5-2 numeroin.

Tottenham lähtee illalla nollaamaan NLD:ssa tullutta pettymystä Southamptonin kustannuksella. Illan vastustaja on tällä hetkellä sellaisessa tilassa, että sen ei pitäisi aiheuttaa kotijoukkueelle suuria vaikeuksia. Joukkueen managerille Mauricio Pochettinolle ottelu on varmasti haikea, sillä Southampton on hänen entinen seuransa.

“Välitän Southamptonista todella paljon. Olen keskustellut perheeni kanssa ja luulen siellä viettämämme ajan olleen yksi elämäni parhaista”, Pochettino kertoi lehdistötilaisuudessa.

“Me tapasimme mahtavia ihmisiä siellä ja kaupunki oli uskomaton. He antoivat meille kaiken, mitä tarvitsimme tunteaksemme olomme kotoisaksi.”

“Heillä on kaikki keinot nostaa itsensä ulos heidän tilanteestaan. Huomenna me kohtaamme ja meidän on voitettava kolme pistettä.”

Southamptonin lähtökohdat otteluun ovat vaikeat. Toisaalta valmentajan vaihdos voi tuoda uutta virtaa pelaajiin, vaikka Davies ei luultavasti tule pitkään joukkuetta valmentamaan. Mies itsekin tiedostaa oman roolinsa ja pyrkii tekemään parhaansa vaikeassa tehtävässä.

“Minun roolini on johtaa joukkuetta keskiviikkona. En näe järkeä täyttää heidän päätään liikaa eri asioilla”, Davies kertoi.

“He ovat ammattilaisia. Uskon, että heidän kyvyillään he voivat saada positiivisen esityksen ja tuloksen, jonka myötä saamme ottelusta mukaamme pisteitä.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom