Advertisement

Tottenham isännöi Wolverhaptonia Valioliigassa

Tottenham saa vieraakseen Valioliigassa tänään Wolverhamptonin. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Wolverhamptonissa päättyi Tottenhamin niukkaan 2-3 voittoon Erik Lamelan, Lucas Mouran sekä Harry Kanen maaleilla. Wolverhamptonin molemmat osumat syntyivät rangaistuspotkuista ja maaleista vastasivat Ruben Neves sekä Raul Jiminez. Wolverhampton teki ottelussa tasoitusosuman, mutta se hylättiin paitsiona. Hidastuksista voitiin kuitenkin nähdä, ettei paitsiota ollut ja maali olisi pitänyt hyväksyä.

Tottenham on ollut huomassa vireessä ja kavunnut sarjataulukossa tasaisen suorittamisen ansiosta jo toiseksi. Edellä on vain toistaiseksi voittamattomana pystynyt Liverpool. Viime kierroksella Tottenham otti vahvan 5-0 kotivoiton Bournemouthista. Koko kauden aikana Tottenham on hävinnyt toistaiseksi neljä kertaa ja ero kärkeen on näin kuusi pistettä.

”Meidän on oltava fyysisyyden lisäksi myös henkisesti vahvoja, koska kauden toisesta jaksosta tulee kova”, Mauricio Pochettino kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Joukkueelle on tärkeää, että olemme mukana taistelussa hyvissä asemissa.”

Wolverhamptonin kausi on ollut tuloksellisesti melkoista vuoristorataa, mutta kokonaisuudessaan sarjanousija on ollut virkistävä tuttavuus. Joukkueen sijoitus on tällä hetkellä 11, joka ei missään tapauksessa ole huonosti. Joukkue on pelannut ajoittain loistavaa jalkapalloa portugalilaisen Nuno Espirito Santon johdolla.

”Me olemme jo pelanneet monia otteluita kärkijoukkueita vastaan ja olemme näyttäneet, ettemme muuta identiteettiämme”, Santo kertoi.

”Me yritämme rakentaa jotain ja silloin tällaista peliä katsoo siitä kulmasta, miten saa ottelusta parhaan tuloksen.”

”Olemme aiemmissa otteluissa näyttäneet, että hyökkäämme. Me olemme saaneet kovia joukkueita vastaan laukauksia maalia kohti. Vaikka rakennusprosessi eteneekin tällä tavalla, lähestymme Tottenham-ottelua samalla tavalla.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom