Advertisement

Tottenham ja Eriksen neuvottelevat tulevaisuudesta – jatkosopimus tai myynti tänä kesänä

Kuva: TT, Michael Zemanek

Tottenhamin Christian Eriksen on ollut koko kesän ajan siirtoikkunan kuumimpia nimiä.

27-vuotiaan keskikenttäpelaajan sopimus päättyy ensi kesänä, eikä hän ole halukas allekirjoittamaan uutta jatkosopimusta, joten pohjoislontoolaisseura on melkoisessa pattitilanteessa. Spursin tärkeimpiin pelaajiin lukeutuvasta Eriksenistä ei haluttaisi luopua, mutta häntä ei myöskään haluttaisi päästää siirtymään ilmaiseksi ensi kesänä.

Tottenhamin seurajohto on nyt päättänyt istuutua alas Eriksenin kanssa ja keskustella tulevaisuudesta. Mikäli Eriksen ei ole vieläkään halukas allekirjoittamaan jatkosopimusta, tulee Spurs hänet vielä todennäköisesti elokuun aikana myymään.

Eriksen on ollut vahvasti yhdistettynä Real Madridiin, mutta Zinedine Zidanen pääprioriteetti on hankkia Manchester Unitedin Paul Pogba. Pogban siirtyminen madridilaisseuraan näyttää kuitenkin hyvin vaikeasti toteutettavalta, joten Zidanen ja Realin katseet saattavat kääntyä vielä Eriksenin suuntaan.

Eriksen oli isossa roolissa Tottenhamin valioliiga-avauksessa, kun pohjoislontoolaiset kaatoivat sarjanousija Aston Villan maalein 3-1. Keskikenttäpelaaja tuli vaihdosta sisään 64. peliminuutilla Tottenhamin oltua 0-1 -tappiolla ja oli yksi merkittävistä tekijöistä pelin kääntämisessä.