Advertisement

Tottenham ja PSV kohtaavat Wembleyllä – molemmat joukkueet pakkovoiton edessä

Tottenhamin urakka Mestarien liigassa jatkuu tiistaina, kun joukkue kohtaa Wembleyllä hollantilaisseura PSV:n.

Tottenhamin jatkohaaveet kokivat kovan kolauksen kaksi viikkoa sitten juuri PSV:tä vastaan, kun eindhovenilaiset nousivat ottelun loppuhetkillä Luuk de Jongin maalilla pistejakoon. Sekä Tottenhamilla että PSV:llä on kolmen ottelukierroksen jälkeen kasassa vasta yksi piste, joten tiistaina molemmille joukkueille kelpaa vain voitto, jotta edes pieni sauma lohkon kakkossijaan pysyy yllä.

Tottenham pelasi viime viikolla peräti kolme ottelua, ja tiistain PSV-ottelu on jo neljäs peli yhdeksän päivän sisällä. Loukkaantumisten ja muutenkin melko kapean pelaajamateriaalin vuoksi kova ottelutahti tulee varmasti näkymään joukkueen otteissa. Lisäksi Spursin loukkaantuneiden lista piteni entisestään lauantaina, kun Mousa Dembele loukkasi nilkkansa Wolvesia vastaan.

Joukkueiden avausottelussa Spurs-vahti Hugo Lloris hölmöili itsensä punaisen kortin arvoisesti ulos, joten myös hän on sivussa ottelusta. Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino ei vielä maanantaina tiennyt, kuka maalivahti tiistain ottelussa pelaa.

Meillä on kolme vaihtoehtoa – Michel Vorm, Paulo Gazzaniga ja Alfie Whiteman. En ole vielä varma kuka heistä tulee pelaamaan, Pochettino sanoi maanantain lehdistötilaisuudessa.

”Yritämme tehdä oikeudenmukaisen valinnan. Puhumme muodosta ja suorituskyvystä, ja minun päätös on valita paras pelaaja, joka voi vaikuttaa joukkueeseen.

Tottenhamin poissaolijoiden lista otteluun on pitkä. Sivussa Dembelen ja Llorisin lisäksi ovat puolustajat Danny Rose ja Jan Vertonghen sekä keskikenttäpelaajat Victor Wanyama ja Eric Dier.

PSV pääsee lähtemään otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä sivussa ovat ainoastaan keskikenttäpelaaja Ryan Thomas sekä hyökkääjä Maximiliano Romero.

Mestarien liigan B-lohkon kamppailu Spursin ja PSV:n välillä käynnistyy tiistai-iltana kello 22.00. Ottelua voi seurata CMoren suoratoistopalvelusta.