Tottenham katkaisi tappioputkensa Brightonin kustannuksella

Tottenham matkasi Valioliigassa Brightonin vieraaksi. Tottenhamilla oli allaan kaksi tappiota putkeen Valioliigassa, joten se tarvitsi ottelusta todella voiton oman itseluottamuksensa kannalta. Tottenham aloitti ottelun erittäin vahvasti, mutta Mat Ryan keski kotijoukkueen maalinsuulla pitkään. Tottenham sai 41. minuutilla rangaistuspotkun, kun Kieran Trippierin laukoma vapaapotku osui Brightonin muurissa pelanneet Glenn Murrayn käteen. Rangaistuspotkua asettui ampumaan Harry Kane, joka ei tilanteesta epäonnistunut. Tottenham pääsi puoliajalla ansaitussa 0-1 johdossa.

Toisella puoliajalla asetelmat jatkuivat ensimmäisen kaltaisena. Tottenham painoi päälle ja Brighton puolusti. Erik Lamela pääsi 76. minuutin kohdalla lisäämään Tottenhamin johdon jo 0-2. Brighton onnistui vielä kaventamaan loppunumeroiksi 1-2 lisäajan kolmannella minuutilla. Kavennusmaalin teki Anthony Knockaert.

Brighton on viime aikoina ollut erittäin vahva otteluiden loppupuolella, josta kertoo myös Knockaertin maali, mutta tällä kertaa se ei tuonut joukkueelle lisäpisteitä. Tottenham sen sijaan sai kaivatun voittonsa, joten sen tilanne helpottuu ainakin hetkellisesti. Kane näyttää otteluissa edelleen hieman väsyneeltä, joten se on edelleen asia, joka joukkueen managerin Mauricio Pochettinon tulee jollain tapaa saada hoidetuksi.