Advertisement

Tottenham kiinnostunut Atletico Madrid puolustajasta – hintapyyntö 20 miljoonaa euroa

Viimeisimpien huhujen mukaan Tottenhamin kerrotaan olevan kiinnostunut hankkimaan Atletico Madrid-puolustaja Stefan Savic riveihinsä kesän siirtoikkunassa. Jose Mourinhon tarkoituksena on löytää korvaaja belgialaispuolustaja Jan Vertonghenille, jonka sopimus on päättymässä vuoden kuluttua. Jatkosopimusneuvottelut hänen kanssaan eivät ole tuottaneet toistaiseksi tulosta.

Montenegrolainen Savic ei olisi ensikertalainen Valioliigassa. Hän edusti 2011-12 kaudella Manchester Cityä, mutta silloin pelimäärä jäi vähäiseksi, eivätkä topparin otteet vakuuttaneet. Savic haki City-pestinsä jälkeen vauhtia Fiorentinasta ja hyvien otteiden ansiosta siirto Atletico Madridiin toteutui kesällä 2015. Savic on pelannut madridilaisjoukkueen paidassa yhteensä 150 ottelussa.

29-vuotiaan Savicin hintapyyntö on hänen nykyisen seuransa mukaan määritelty 15-20 miljoonan euron väliin. Diili olisi erittäin toimiva pohjoislontoolaisten näkökulmasta ja se noudattelisi Mourinhon aikaisempia kommentteja tulevasta siirtoikkunasta. Mourinhon mukaan he ottavat huomioon vallitsevan tilanteen, eivätkä aio käyttää isoja summia kesän siirtoihin.

Savic on esiintynyt kuluneen kauden aikana 14 ottelussa La Ligassa. Kuitenkin avainrooli joukkueessa uupuu, joka saattaa antaa topparismiehelle syyn siirtyä peliajan perässä Valioliigaviheriöille.