Advertisement

Tottenham kiinnostunut kiinnittämään belgialaispuolustajan ilmaissiirrolla

Tottenhamin kerrotaan olevan kiinnostunut hankkimaan belgialaislaitapuolustaja Thomas Meunierin kesän siirtoikkunassa. Puolustajan sopimus PSG:n kanssa on katkolla kesällä, eikä puolustajan puheiden mukaan seurassa jatkaminen ole todennäköistä. Meunier naureskeli aikaisemmin kuullessaan Tottenhamin olevan kiinnostunut, mutta seura toivoo hänen läheisen ystävänsä Toby Alderweireldin vakuuttavan pelaajan siirron kannattavuudesta.

Tottenham haluaa hankkia varman vaihtoehdon oikean laitapuolustajan tontille, Serge Aurierin esitysten ollessa todella ailahtelevia. Mourinho lupaakin belgialaiselle varman avauspaikan ja seura on valmis solmimaan rahakkaan sopimuksen Meunierin kanssa saadakseen hänet riveihinsä.

Belgian maajoukkueen vakiokasvo on pelannut Ranskan mestarin paidassa neljän vuoden ajan. PSG:ssä kaksi liigamestaruutta ja yli 120 ottelua pelannut Meunier oli myöskin isossa roolissa Belgian ottaessa MM-pronssia vuonna 2018. Tottenham ei ole aikeidensa kanssa yksin, vaan Manchester Unitedin ja Dortmundin kerrotan olevan kiinnostuneita pelaajasta. Tottenhamin etuna kilpailussa on kuitenkin takuuvarma avauksen paikka sekä läheisen ystävän löytyminen samasta organisaatiosta.