Advertisement

Tottenham löi rahahanat kiinni! Jose Mourinhon tyydyttävä ilmaispelaajiin – kaksi huippupelaajaa kiikarissa

Tottenhamin manageriksi viime marraskuussa palkatulla Jose Mourinholla oli suuret suunnitelmat kesän siirtomarkkinoille, mutta koronaviruspandemiasta johtuvat taloudelliset vaikeudet ovat muuttaneet suunnitelmia.

Standard Sport kertoo, että Mourinhon on tyydyttävä kesällä ilmaisiin siirtoihin, lainasopimuksiin ja pelaajavaihtokauppoihin. Tällä toimenpiteellä Tottenhamin seurajohto pyrkii torjumaan koronaviruspandemian aiheuttamia taloudellisia tappioita, eikä portugalilaisluotsille ole herumassa rahaa pelaajahankintoihin.

Vaikka Mourinholla on mahdollisuus kasvattaa “siirtokassaa” pelaajamyynneillä, portugalilaisluotsi valmistautuu rakentamaan joukkuetta pääasiassa ilmaisilla pelaajilla ja vaihtokaupoilla.


Tottenhamiin onkin huhuttu vahvasti Chelsean laitahyökkääjä Williania sekä PSG:n laitapuolustaja Thomas Meunieriä, joiden sopimukset päättyvät tänä kesänä.

Ranskalaislehti Le Parisien kertoo, että 28-vuotias belgialaispuolustaja ei ole allekirjoittamassa uutta sopimusta PSG:n kanssa. Lehden tietojen mukaan PSG:n ja Meunierin välit ovat tulehtuneet, koska belgialaispuolustaja on antanut useaan otteeseen julkisia lausuntoja koskien hänen tulevaisuuttaan.

Mourinho oli Meunierin perässä jo toimiessaan Manchester Unitedin managerina, joten ei olisi ihme, mikäli belgialaispelaaja nähtäisiin Spurs-paidassa ensi kaudella.