Advertisement

Tottenham löysi korvaajan Kanelle – Puolan maajoukkuehyökkääjä lähellä siirtoa Pohjois-Lontooseen

Kuva: TT, IPA

Tottenham tiedotti torstai-iltana tähtihyökkääjä Harry Kanen joutuvan leikkaukseen, jonka seurauksena englantilaishyökkääjä on sivussa pelikentiltä ainakin huhtikuuhun asti.

Kanen loukkaantumisen vuoksi pohjoislontoolaisseuran manageri Jose Mourinho on käytännössä pakotettu tekemään hyökkääjähankinta tammikuun siirtoikkunassa, sillä joukkueella ei ole tällä hetkellä yhtään puhdasta kärkipelaajaa.


Brittimediassa lähti pyörimään myöhään torstai-iltana huhu, jonka mukaan Tottenham olisi lähellä AC Milanin puolalaishyökkääjä Krzysztof Piatekin hankintaa.

24-vuotiaan Piatekin on tarkoitus allekirjoittaa Tottenhamin kanssa kolmen ja puolen vuoden mittainen sopimus. Siirtokorvauksena Spurs maksaa Milanille 28 miljoonaa puntaa. Siirron uskotaan tapahtuvan lähipäivien aikana.

Piatek oli viime kaudella kovassa iskussa ja sijoittui Serie A:n maalipörssin kolmanneksi 22 tekemällään maalillaan. Tällä kaudella puolalaishyökkääjä on vaellut varjojen mailla, ja tehnyt 18 pelaamassaan ottelussaan vain neljä maalia.

Lunasta 20 euron ilmaisveto Tottenham-Liverpool -otteluun!