Advertisement

Tottenham-manageri tyytyväinen joukkueeseensa – alku Valioliigassa seurahistorian paras

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino on vakuuttanut, ettei hän ole pahoillaan siitä, että hän ei hankkinut kesällä uusia pelaajia. Pochettino huomautti samalla, että Tottenham on aloittanut valioliigakautensa paremmin kuin koskaan aiemmin.

Spursista tuli kesällä historian ensimmäinen joukkue, joka ei hankkinut nykyisen siirtosysteemin aikana ainuttakaan pelaajaa. Tottenham on aloittanut kauden kuitenkin vahvasti ja kerännyt kahdeksasta ensimmäisestä pelistä 18 pistettä, joka on samalla seuran uusi piste-ennätys.

“Oli vaikeaa saada haluamamme pelaaja. Se oli mahdotonta. Olen kuitenkin tyytyväinen 25 pelaajan ryhmään joka meillä on, Pochettino sanoi.

“Emme ole pahoillamme, olemme onnellisia. Kun aloitimme kauden kolmella peräkkäisellä voitolla ja olimme sarjan kärjessä, ihmiset puhuivat eri tavalla: ‘Voi kuinka älykäs Tottenham olikaan, kun he pitivät koko viime kauden joukkueen’.

“Sen jälkeen, kun hävisimme muutamia pelejä, ihmiset muuttivat merkittävästi mielipidettään. Mutta minun on muistutettava kaikkia siitä, että tämä on paras alku kahdeksan pelin jälkeen, tämä on Tottenhamin paras alku Valioliigassa.

“Meillä on yksi piste enemmän kuin viime kaudella. En ole kuitenkaan tyytyväinen siihen, koska olemme viidensiä sarjataulukossa ja tavoitteemme on olla kärjessä.

Tottenhamin urakka Valioliigassa jatkuu lauantaina, kun joukkue kohtaa Lontoon olympiastadionilla West Hamin. Lontoon paikalliskamppailu alkaa kello 17.00.