Advertisement

Tottenham matkustaa Etelä-Englantiin Bournemouthin vieraaksi

Tottenhamin viikko ei sujunut aivan parhaalla mahdollisella tavalla, kun se joutui kärsimään kotikentällään 0-1 tappion Ajaxille. Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osassa kärsitty tappio tarkoittaa sitä, että joukkueen on venyttävä ensi keskiviikkona Amstardamissa ja tehtävä vähintään yksi vierasmaali. Joukkue menetti myös puolustuksen johtohahmon, kun Jan Verthongen löi päänsä yhteen Toby Alberweireldin kanssa.

Tänään joukkue matkaa eteläiseen Englantiin, jossa se kohtaa Bournemouthin. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Wembleyllä Tottenham jyräsi vakuuttavaan 5-0 voittoon. Tämän päivän ottelusta on tulossa luultavasti huomattavasti haastavampi. Tottenham tarvitsee ottelusta voiton taistelussa kolmannesta sijasta. Bournemouthille ottelu on tässä vaiheessa monella tapaa merkityksetön. Voitot tietenkin kohentavat sijoitusta sarjataulukossa, mutta eurokentät ovat karanneet. Vastaavasti joukkueen ei myöskään tarvitse pelätä putoamisen puolesta, sillä ero viivaan on kaksi kierrosta ennen maalia 11 pistettä.

“Tottenhamilla on uskomaton manageri ja fantastisia pelaajia. Heidän tämän kauden saavutuksensa ovat Mauricio Pochettinon ja tämän henkilökunnan ansioita. Me tiedämme, että he tulevat antamaan kaikkensa tässä ottelussa”, Bournemouthin manageri Eddie Howe kertoi.


“Meille kyse on aina parantamisesta. Me haluamme ottaa edistysaskelia jokaisella kaudella. Me tiedämme, että tällä kaudella olemme joissain peleissä epäonnistuneet saavuttamaan toivotun tason.”

Maurizio Pochettino kertoo joukkueen kauden olevan kriittisessä tilanteessa tällä hetkellä.

“Ongelmana tällä hetkellä on se, että olemme ratkaisun hetkillä kautemme suhteen. Pelaamme kauden avainhetkiä. Meillä on Mestarien liigassa välierien toinen osa edessämme ja lauantaina pelaamme Bournemouthia vastaan Valioliigassa.”

“Nyt ei ole puheiden aika. Meidän tehtävämme on keskittyä ja tehdä tulosta. Neljän joukkoon sijoittuminen kuuluu meidän prioriteetteihimme myös.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom