Advertisement

Tottenham matkustaa Hollantiin PSV:n vieraaksi – molemmilla pakkovoiton paikka

Mestarien liigaa pelataan keskiviikkona kahdeksan ottelun voimin. Kaksi kierroksen ottelua alkavat jo kello 19.55, joista toinen on B-lohkon kamppailu PSV Eindhovenin ja Tottenhamin välillä.

Kummankin joukkueen pistetili on vielä kahden ottelukierroksen jälkeen avaamatta. Molemmat joukkueet ovat hävinneet kertaalleen lohkon muille joukkueille, FC Barcelonalle ja Interille. Illan ottelu on todella tärkeä molemmille joukkueille jotta haaveet jatkopaikasta säilyisivät.

Kotijoukkue PSV on ollut todella vakuuttava Hollannin Eredivisiessä. Yhdeksän ottelukierroksen jälkeen eindhovenilaiset johtavat sarjaa puhtaalla pelillä, maalieron ollessa uskomaton, 36-3! Mestarien liigassa joukkueiden taso on kuitenkin huomattavasti kovempi, ja se on myös näkynyt tuloksissa. Avauskierroksella joukkue jäi Barcelonan jyrän alle lukemin 4-0, viime kierroksella Inter puolestaan kävi hakemassa Hollannista 2-1 -vierasvoiton ja tukevoitti otettaan jatkopaikasta. Pelejä on jäljellä vielä neljä, mutta juuri tällä hetkellä PSV:n haaveet jatkopaikasta ovat todella ohuet.

Tottenham on jopa hieman yllättäen hävinnyt kaksi ensimmäistä kamppailuaan. Viime vuosina alkulohkossa pirteästi esiintyneet pohjoislontoolaiset ovat olleet yllättävänkin aneemisia kahdella ensimmäisellä kierroksella. Avauskierroksella pisteet lipesivät käsistä aivan viime hetkillä, kun Inter ensin tasoitti ja hetkeä myöhemmin ottelun lisäajalla viimeisteli voittomaalin. Valioliigassa Tottenham on esiintynyt edukseen ja on napsinut voittoja viikosta toiseen. Spurs-manageri Mauricio Pochettinolle päänvaivaa ovat aiheuttaneet loukkaantumiset, mutta ne huolet alkavat olla takanapäin. Tämä ottelu Spursin on pakko voittaa mikäli joukkue mielii vielä taistella jatkopaikasta.

Spurs lähtee otteluun suosikkina, mutta PSV saa 12. kenttäpelaajan kotiyleisöstä. Odotettavissa on vauhdikasta jalkapalloa, ottelusta, josta kummallekkin joukkueelle kelpaa vain voitto.

PSV:ltä sivussa ovat keskikenttäpelaaja Ryan Thomas sekä hyökkääjä Maximiliano Romero.

Spursin loukkaantuneiden listalta löytyy edelleen puolustajat Danny Rose ja Jan Vertonghen sekä keskikenttäpelaaja Dele Alli.

Kuten jo aiemmin todettua, B-lohkon kamppailu alkaa jo kello 19.55. Lohkon toinen ottelu Barcelonan ja Interin välillä pelataan 22.00 alkaen.