Advertisement

Tottenham matkustaa sarjajumbo Huddersfieldin vieraaksi- nappaako isännät kauden avausvoittonsa?

Surkeasti kautensa aloittanut Huddersfield hakee lauantaina kotikentällään avausvoittoaan Tottenhamia vastaan.

Huddersfield lopetti kesän pre-seasonin komealla tavalla voittaen Mestarien liigaa pelaavan ranskalaisseura Lyonin sekä Saksan Bundesliigan kärkijoukkueisiin kuuluvan RB Leipzigin. Kaikki näyttikin ennen kauden alkua hyvältä, mutta kausi on käynnistynyt todella surkeasti.

Viime kaudeksi Valioliigaan noussut Huddersfield on kerännyt kauden kuudesta ensimmäisestä ottelustaan vaivaiset kaksi pistettä ja on tällä hetkellä sarjan viimeisenä. Maalinteko on ollut joukkueelle alkukauden aikana melkoista tervanjuontia. Kuuteen otteluun se on onnistunut tekemään vaivaiset kolme maalia – omissa on sen sijaan kolissut peräti 14 kertaa.

Viime viikonloppuna Leicesteriä vastaan Huddersfield sai otteluun salama-alun siirryttyään johtoon jo viidennellä peliminuutilla. Hyvästä alusta huolimatta joukkueelle jäi ottelusta lopulta vain luu käteen, sillä Leicester oli kotikentällään lopulta vahvempi lukemin 3-1.

Vaikeaa tulee olemaan myös lauantaina, kun joukkue saa vieraakseen sarjassa viidentenä olevan Tottenhamin. Tottenham palasi voittokantaan viime viikonloppuna kukistamalla Brightonin vieraskentällä 2-1. Voitto oli henkisesti joukkueelle erittäin iso sillä pohjoislontoolaiset olivat hävinneet tuota ottelua ennen peräti kolme ottelua peräkkäin samoin lukemin. Keskiviikkona Tottenham kairasi tiensä Carabao Cupin neljännesvälieriin voittamalla Watfordin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Viime kaudella Tottenham murskasi Huddersfieldin molemmissa keskinäisissä otteluissa. Kirklees Stadiumilla Tottenham oli tyly vieras voitettuaan peräti 4-0, Wembleyllä pelattu ottelu päättyi 2-0.

Huddersfieldin kannalta positiivista on se, että joukkue pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Sivussa on ainoastaan ”b-miehistöön” kuuluva Ramadan Sobhi.

Tottenhamilta poissa ottelusta ovat Serge Aurier, Vincent Janssen sekä Christian Eriksen. Ykkösvahti Hugo Llorisin ja kakkosvahti Michel Vormin pelaaminen ottelussa on vielä epävarmaa.

Vaihtopenkki.comin pelivalinta otteluun: Tottenham – 1 (2.3@Betsson) pääset pelaamaan sen tästä.

Ottelu potkaistaan käyntiin lauantaina kello 17.00.