Advertisement

Tottenham pelaa illalla lohkovoitosta – Jose Mourinhon mukaan merkitys on pieni: ”Meidän ei pitäisi pelätä ketään”

Tottenham pelaa tänä iltana Eurooppa-liigassa lohkovoitosta, kun joukkue saa vieraakseen belgialaisseura Royal Antwerpenin.

Antwerp johtaa lohkoa kahden pisteen erolla ennen päätöskierroksen ottelua, joten lohkovoiton saavuttaakseen Tottenham tarvitsee ottelusta voiton. Jatkopaikkojen osalta ei ole enää pelattavaa, sillä molemmat joukkueista ovat jo varmistaneet paikkansa Eurooppa-liigan pudotuspeleihin.

– Teimme työmme viiteen ensimmäiseen otteluun päästäksemme jatkoon ja nyt yhdessä ottelussa kotona, 2000 kannattajan tukemana, meillä on yhdessä pelissä mahdollisuus voittaa lohko, Spurs-manageri Jose Mourinho sanoi ottelun alla.

Mourinhon mukaan lohkovoitto toisi paremmat asetelmat arvontaan, mutta sillä ei kuitenkaan ole isoa merkitystä, sillä hänen joukkueensa ei pidä pelätä yhtäkään joukkuetta.

– En usko, että sillä on suurta merkitystä, Mourinho vastasi kysymykseen lohkovoiton tärkeydestä.

– Luulen ettei meidän pitäisi pelätä minkään joukkueen kohtaamista seuraavassa vaiheessa, mutta tietysti lohkonsa voittavat joukkueet ovat yleensä parempia joukkueita, joten jos pystyt välttämään heidät seuraavassa arvonnassa luulen siitä olevan etua.