Advertisement

Tottenham-peli Gracian mukaan Watfordille kuin finaali

Watford on ollut alkukauden positiivisimpia yllättäjiä Valioliigassa. Joukkue aloitti ensimmäistä kertaa historiassaan kauden neljällä peräkkäisellä voitolla sarjassa. Lisäksi Carabao Cupin toisella kierroksella Watford hoiteli melko vaivattomasti vieraissa sarjatasoa alempana pelaavan Readingin lukemin 0-2.

Tuloksellisesti pari viimeistä peliä ovat Watfordille olleet hieman haastavampia. Manchester United aiheutti joukkueelle kauden ensimmäisen tappion ja sen jälkeen Watford haki Fulhamin kotikentältä vain yhden pisteen.

Siitä huolimatta Watfordin manageri Javi Gracia lähtee voitto mielessään keskiviikon Carabao Cupin kolmannen kierroksen otteluun Tottenhamia vastaan. Gracian mukaan ottelu on Watfordille jo kuin kilpailun finaali.

“Minulle finaali on jo huomenna. Jos ei voita, ei myöskään saa enempää mahdollisuuksia”, Gracia totesi Sky Sportsin mukaan. “Tämä on paras mentaliteetti. Katsotaan tulevaa myöhemmin, mutta seuraavan pelin pelaamme kuin se olisi finaali.”

Carabao Cupia ei yleensä ole pidetty kilpailuna yhtä suuressa arvossa, sillä monet seurat lepuuttavat tähtipelaajiaan sen otteluissa. Gracia ei kuitenkaan suostu yhtymään tähän mielipiteeseen.

“Minulle kaikki pelit ovat tärkeitä. Carabao Cup on hyvä kilpailu”, Gracia jatkoi. “En anna peleille enempää arvoa riippuen siitä pelaammeko Valioliigaa, Carabao Cupia vai FA Cupia. Samoin on myös pelaajieni laita.”

Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Kakkosliigassa pelaavan MK Donsin kotistadionilla Stadium MK:lla. Tottenhamin uusi stadion ei ole vieläkään valmis, eikä Wembleykään ole käytettävissä viime viikonlopun nyrkkeilyottelun vuoksi.