Advertisement

Tottenham-puolustaja: ”Olemme taktisempi joukkue Mourinhon alaisuudessa kuin mitä olimme Pochettinon”

Puolustaja Ben Daviesin mukaan Tottenham on taktisempi joukkue Jose Mourinhon alaisuudessa, kuin mitä se oli Mauricio Pochettinon aikakaudella.

Pochettino luotsasi Tottenhamin viime kaudella aina Mestarien liigan finaaliin saakka, mutta alkukauden heikot tulokset johtivat potkuihin marraskuussa. Tottenham pestasi argentiinalaisluotsin tilalle kaiken nähneen ja voittaneen Jose Mourinhon, jonka aikana tosin tulokset eivät ole parantuneet – ainakaan toistaiseksi.

”Pochin alaisuudessa meillä oli hyvin yksinkertainen pelityyli – korkea prässi, voimakas intensiteetti”, Davies kertoi TalkSPORT:lle.

”Nyt uskon, että olemme hieman taktisempia, olemme hieman tietoisempia siitä, mitä kohtaamme. Meillä on pelisuunnitelma jokaiseen peliin.”

Mourinho on saanut rajusti kritiikkiä heikoista peliesityksistä sekä tuloksista, mutta Davies uskoo kelkan kääntyvän.

”Me kaikki tiedämme, että hän on huippumanageri. Hän on voittanut urallaan kaiken mahdollisen voitettavan, joten meidän pelaajien on luotettava häneen ja tulokset seuraavat perässä”, Davies lisäsi.

”Olen varma, että kesällä teemme kovasti töitä ollaksemme valmiita ensi kauteen. Ensi kauden on oltava erilainen tarina.”

Tottenham on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla kahdeksan. Eurooppa-liiga -paikkaan oikeuttavalle kuudennelle sijalle on matkaa kolme pistettä.