Advertisement

Tottenham saamassa mielenkiintoisen vahvistuksen Pariisista

Tottenham on saamassa tammikuun ensimmäisen hankintansa, kun seuran tekemä 25 miljoonan punnan tarjous PSG:n Lucas Mourasta on hyväksytty pariisilaisjoukkueen puolesta. Mouralla on seuraavaksi edessä lääkärintarkastus sekä neuvottelut henkilökohtaisen sopimuksensa ehdoista. Mouraa on tammikuun siirtoikkunan aikana viety myös Arsenaliin ja Manchester Unitediin. Sekä seuran manageri Mauricio Pochettino että puheenjohtaja Daniel Levy ovat kertoneet haluavansa brasilialaisen joukkueeseensa mahdollisimman pian.

Tottenhamilla on tulossa hyvää vauhtia kiire asioiden järjestämisen kanssa, sillä siirtoikkuna sulkeutuu keskiviikon ja torstain välisenä yönä klo 1.00 Suomen aikaa.

Moura saapui PSG:hen 33,5 miljoonalla punnalla Sao Paolosta vuonna 2013. Mouralle annettiin lupa etsiä itselleen uutta seuraa, sillä peliminuutit PSG:ssä ovat olleet kiven alla kuluvalla kaudella. PSG hankki kesällä riveihinsä Neymar Jr:n maailmanennätyssummalla sekä Kylian Mbappen maailman toiseksi kalleimmalla siirtosummalla. Moura on pelannut vain kuudessa ottelussa tällä kaudella ja kaikissa hän on tullut kentälle vaihtopelaajan roolissa.


Tottenhamilla on puolestaan ollut pulaa Mouran tapaisesta teknisesti taitavasta ja nopeasta laiturista. Mikäli siirto toteutuu vielä tammikuun aikana, saa Tottenham hyvän pelaajaan vahvistamaan joukkuetta loppukauden rajussa taistelussa Mestarien liigaan oikeuttavista sijoituksista Valioliigassa.