Advertisement

Tottenham tarjoamassa keskikenttäpelaajalleen pitkää jatkosopimusta

Tottenham suunnittelee uuden jatkosopimuksen tarjoamista nuorelle keskikenttäpelaajalleen Dele Allille. Alli allekirjoitti edellisen sopimuksensa syyskuussa 2016 ja sopimuksen pituus on kuusi vuotta. Tottenham haluaa kuitenkin varmistaa pelaajan sitoutumisen seuraan vieläkin pidemmäksi ajaksi ja tästä syystä haluaa tarjota uutta sopimusta vielä kuluvan kauden aikana.

Allin sekä hänen sopimusasioitaan hoitavan Rob Segalin ja tämän yrityksen Impact Sportin yhteistyö on päättymässä tämän kauden aikana. Tottenham toivoisi uuden sopimuksen solmittavan vielä ennen tuon yhteistyön päättymistä.

21-vuotiaan Allin kausi ei alkanut tehojen osalta samalla tavalla kuin kaksi edellistä ovat menneet. Englantilainen on ollut kuitenkin loistavassa vireessä joukkueen viimeisissä otteluissa. Viime kaudella 37 Valioliigaottelussa syntyi 18 maalia. Tällä kaudella 21 ottelussa on syntynyt maaleja vasta viisi. Näistä kuitenkin kaksi on syntynyt edellisessä kolmessa ottelussa. Lisäksi Alli on ollut mukana yhteensä kuudessa maalissa edellisessä neljässä ottelussa, joten tehojenkin puolesta englantilaisen kausi on kääntymässä noususuhdanteiseksi.

Alli siirtyi Tottenhamiin vain viidellä miljoonalla punnalla siirtoikkunan viimeisenä päivänä tammi-helmikuun vaiheessa 2015. Pelaajan tämänhetkisen markkina-arvon uskotaan pyörivän noin 151 miljoonan punnan tietämillä. Tottenham ei ole kuitenkaan halukas päästämään nuorta pelaajaansa muualle ja tästä syystä uusi sopimus on tekeillä. Virallisia sopimusneuvotteluita ei ole kuitenkaan vielä aloitettu.