Advertisement

Tottenham tehnyt Aston Villan nuorukaisesta 25 miljoonan punnan tarjouksen

Tottenham on tehnyt tarjouksen Aston Villan 22-vuotiaasta nuorukaisesta Jack Grealishista. Sky Sportsin mukaan Tottenham on käynyt neuvotteluita pelaajan siirrosta pitkin kesää, mutta nyt siirtoikkunan sulkeutumisen lähestyessä se on tehnyt myös ensimmäisen tarjouksen arvoltaan 25 miljoonaa puntaa. Tottenham odottaa parhaillaan Aston Villan managerin Steve Brucen vastausta tarjoukseen.

Grealish oli joukkueensa avauskokoonpanossa maanantaina 3-1 voitossa Hull Cityä vastaan. Pelaajalle osoitettiin katsomosta kunniaa seisaaltaan hänen tultuaan vaihtoon seitsemän minuuttia ennen täyttä aikaa. Ottelun päätyttyä kannattajat lauloivat pelaajalle ‘haluamme sinun jäävän’.

“Hän on mahtava lahjakkuus. Me teemme parhaamme pitääksemme hänet, mutta se tulee olemaan vaikeaa”, Bruce kertoi Sky Sporsille ottelun jälkeen.

“Ymmärrämme inhimillisen puolen. Hän haluaa pelata Valioliigassa, Euroopassa, Mestarien liigassa.”

Bruce joutui ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa kommentoimaan aiheesta vielä lisää.

“Teemme parhaamme pitääksemme hänet. Tällä hetkellä ei ole kuitenkaan mitään päätettävää, sillä tarjous ei ole lähelläkään sellaista, josta omistaja edes räpytää silmiään”, Bruce kommentoi.

Tottenhamin on nostettava tarjoustaan, mikäli he haluavat pelaajan joukkueeseensa. Seuran tapoihin ei ole kuulunut maksaa pelaajistaan ylihintaa, joten nähtäväksi jää tuleeko siirto loppujen lopuksi tapahtumaan.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom