Advertisement

Tottenham teki ensimmäisen pelaajahankintansa 517 päivään – Toinen hankinta saamassa varmistuksen heti perään

 Kuva: TT, Paul Childs

Tottenham on hankkinut riveihinsä laitahyökkääjä Jack Clarken nelivuotisella sopimuksella, joka ulottuu kesään 2023 asti. Tottenham maksoi 18-vuotiaasta englantilaislupauksesta siirtokorvauksena 11 miljoonaa euroa Leedsille. Samalla katkesi myös 517 päivää kestänyt putki, jonka aikana pohjoislontoolaisseura ei ollut tehnyt yhtäkään pelaajahankintaa.

Ammattilaistasolla ensi kertaa viime kaudella esiintynyt Clarke sai heti debyyttikaudellaan mukavasti vastuuta, kun hän esiintyi Leeds-paidassa peräti 25:ssä Mestaruussarjan ottelussa, joissa hän teki kaksi maalia. Hyvät peliesitykset johtivat kauden päätteeksi nimitykseen Leedsin vuoden nuorena pelaajana.

Clarken debyyttiä Spurs-paidassa ei tulla näkemään kuitenkaan vielä ensi kaudella, sillä hän jatkaa Leedsissä vuoden mittaisella lainasopimuksella.

Tottenham on erittäin lähellä myös toista pelaajahankintaa, sillä Lyonin keskikenttäpelaaja Tanguy Ndombele on par’aikaa Pohjois-Lontoossa suorittamassa lääkärintarkastusta.

Spurs ja Lyon ovat jo päässeet yhteisymmärrykseen Ndombelen siirtosummasta ja ranskalaispelaajan on tarkoitus allekirjoittaa viiden vuoden sopimus pohjoislontoolaisseuran kanssa. Siirto saatetaan julkaista virallisesti vielä tämän päivän aikana.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!