Advertisement
" "

Tottenham yrittää päättää tappioputkensa Brightonin vieraana

Brighton saa Valioliigassa vieraakseen pienoisessa tappioputkessa rypevän Tottenhamin. Tottenham on hävinnyt Valioliigassa kaksi ottelua putkeen ja lisäksi yhden ottelun Mestarien liigassa. Ennakkoon Brightonin mahdollisuudet tuntuvat olemattomilta, mutta toisaalta joukkue onnistui kaatamaan kotonaan myös Manchester Unitedin. Viime kaudella tämä kyseinen ottelu päättyi tasalukemiin 1-1. Kotijoukkueen maalista vastasi Pascal Groß. Tottenhamin maalintekijänä toimi Harry Kane.

Brighton on avannut kauden hyvin. Joukkue on tällä hetkellä sijalla 14. Viime kierroksella se taisteli erinomaisesti Southamptonin vieraana. Kotijoukkue meni ottelussa jo 2-0 johtoon, mutta Brighton venyi tasapeliin. Tasoitusosuman iski Glenn Murray ottelun lisäajalla rangaistuspotkusta.

“Tottenham on joukkue, joka ei häviä montaa ottelua. Heillä on heidän mittapuulla katsottuna nyt vaikea jakso”, Brightonin manageri Chris Hughton kertoi lehdistötilaisuudessa.

“Ja tuon jakson aikana he ovat kenties vaarallisimmillaan.”

Tottenham hävisi viime kierroksella kotikentällään Liverpoolille 1-2. Mestarien liigan vierasottelussa Inter Milania vastaan se johti aivan ottelun loppu hetkille saakka 0-1, mutta hävisi ottelun lopulta 2-1. Joukkueen tähtihyökkääjä Kane ei ole löytänyt virettään ja on viime aikoina näyttänyt ajoittain hyvin väsyneeltä.

“Te tiedätte mitä tapahtuu, jos emme voita otteluita. Ensimmäinen vastuullinen olen minä”, Mauricio Pochettino kertoi omassa lehdistötilaisuudessaan.

“Aion pysyä seuran takana, enkä tule kritisoimaan seuraa.”

Brighton joutuu otteluun ilman Pascal Grossia, jonka nilkka ei ole vielä kuntoutunut pelikuntoon.

Tottenhamilta puuttuu ainakin kapteeni ja ykkösmaalivahti Hugo Lloris. Myös Dele Alli ja Moussa Sissoko ovat sivussa ottelusta.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom