Tottenhamilla edessä haastava vierasmatka Torinoon Juventuksen vieraaksi Mestarien liigassa

Mestarien liiga jatkuu vihdoin tänään jatkopelikierroksilla. Tarjolla on Valioliigan kannattajille loistava ottelupari, jossa Tottenham ja Juventus taistelevat jatkopaikasta. Tänään on edessä Juventuksen kotiottelu ja seitsemäs päivä maaliskuuta on Tottenhamin vuoro isännöidä toista osaottelua. Tottenhamilla on edessä haastava ilta Torinossa, sillä Juventuksen kannattajat tekevät varmasti kaikkensa katsomossa kotijoukkueen voiton puolesta.

Juventus eteni kakkosena jatkoon omasta alkulohkostaan. Ykköstilan vei Barcelona ja etenkin katalonialaisjoukkuetta vastaan pelatussa vierasottelussa Juventus näytti haavoittuvuutensa. Tosin tuo ottelu oli alkulohkossa erittäin aikaisessa vaiheessa, jolloin kesällä paljon uudistunut Juventus ei ollut ehkä vielä aivan valmis vastaavan tasoiseen otteluun. Serie A on ollut kärjen osalta tällä kaudella tiukka ja Juventus on sarjassa vasta toisena Napolin jälkeen. Joukkueiden välinen ero on kuitenkin vain yksi piste. Juventus oli viime kaudella Mestarien liigan finaalin häviävä osapuoli ja joukkueen toiveena on varmasti kirkastaa tuota sijoitusta tällä kaudella. Oletettavasti kyseessä on tähtimaalivahti Gianluigi Buffonin viimeinen kausi seurassa.

Tottenham on päässyt loistavaan vireeseen Valioliigassa. Joukkue on kolmessa edellisessä ottelussa kohdannut Arsenalin, Manchester Unitedin sekä Liverpoolin. Kaksi ensimmäistä joukkuetta Tottenham voitti kotikentällään päästämättä maaliakaan ja Liverpoolia vastaan joukkue venyi hyvin kyseenalaisten tilanteiden jälkeen lopulta 2-2 tasapeliin. Nämä ottelut ovat toimineet erinomaisena valmistautumisena Juventusta vastaan. Tottenham dominoi alkulohkoaan mielin määrin ja on varmasti Juventukselle epämukava vastustaja.

Tottenhamin tähtipuolustaja Toby Alderweireld ei matkustanut joukkueen mukana Torinoon.

”Hänellä oli massiivinen loukkaantuminen ja ensimmäisestä päivästä lähtien teimme suunnitelman, jotta voisimme tarjota hänelle parhaat työkalut palata parempana ja voimakkaampana kuin koskaan”, Pochettino kertoi belgialaisen tilanteesta.

”Hän on vasta aloittanut harjoittelun joukkueen kanssa ja meidän arviomme mukaan hänen täytyy vielä työskennellä täyden pelikuntonsa saavuttamiseksi.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom