Advertisement

Tottenhamilla kammottava ottelusuma – 4 ottelua 8 päivään! Mourinho raivoissaan: ”lisää loukkaantumisia tulee”

Jose Mourinhon luotsaama Tottenham on ajautunut keskelle kammottavaa ottelusumaa. Spurs pelasi sunnuntaina Valioliigassa Newcastlea vastaan, tiistaina on edessä Liigacupin neljännesvälieräottelu Chelseaa vastaan, torstaina pohjoislontoolaiset kohtaavat Eurooppa-liigan karsinnoissa Maccabi Haifan ja tulevana sunnuntaina joukkue kohtaa Valioliigassa Manchester Unitedin. Tottenham pelaa siis peräti neljä ottelua kahdeksan päivän sisällä, joka on lähes ennenkuulumatonta jalkapallossa.

Mourinho on syystäkin tyrmistynyt EFL:n päätöksestä pelata Liigacupin ottelu kenties huonoimpaan mahdolliseen ajankohtaan. Portugalilaisen mukaan hänen joukkueelle ei anneta edes mahdollisuutta taistella kilpailussa.

– Haluaisin taistella Liigacupissa, mutta en usko, että pystyn, Mourinho sanoi.

– Meillä on torstaina peli, joka ei anna meille niin paljon rahaa kuin Mestarien liiga, mutta Eurooppa-liigan lohkovaihe antaa meille tietyn summan, joka on meidän kaltaiselle seuralle erittäin tärkeä.

– Se on kilpailu, jonka mahdollinen lohkovaihe antaa meille hyvät mahdollisuudet edetä pudotuspelivaiheeseen, joten tämä torstain peli on meille erittäin tärkeä.

Raju ottelusuma lisää myös pelaajien kuormitusta, joka väistämättä näkyy loukkaantumisten muodossa. Tottenhamin alkukauden paras maalintekijä Heung-Min Son loukkaantui sunnuntain Newcastle-ottelussa, ja Mourinho uskoo, että lisää loukkaantumisia on luvassa.

– Kuten tiedät, ja unohditkin jo mennen torstain [Eurooppa-liigan ottelu], pelasimme sunnuntaina, nyt pelaamme tiistaina, pelaamme torstaina ja pelaamme taas sunnuntaina. Luulen, että Sonny oli vasta ensimmäinen. Lisää loukkaantumisia tulee. Son oli ensimmäinen, mutta lisää tulee, Mourinho sanoi toimittajille raivosta puhkuen.