Advertisement

Tottenhamille huonoja uutisia loukkaantumisrintamalta – Kanen takareidestä löytyi repeämä

Kuva: TT, Shaun Boggust

Tottenhamin ja Englannin maajoukkueen tähtipelaaja Harry Kane loukkaantui uudenvuodenpäivän ottelussa Southamptonia vastaan. Kane otettiin 1-0 tappio-ottelussa vaihtoon 75. minuutilla, hänen tuskaillessaan takareitensä kanssa.

Pahalta näyttäneelle vammalle saatiin varmistus eilen perjantaina, kun Tottenham ilmoitti Kanen vasemman takareiden olevan repeytynyt. Tarkempaa kuntoutusjakson pituutta ei oltu vielä määritelty, mutta Kanea nähdään tuskin ainakaan tammikuun aikana liljanvalkoisten paidassa viheriöillä.


Kane twiittasi faneille luottavaiset ja vahvat terveiset jo perjantai-illan aikana.

Normaalia nopeampi palautuminen pelikentille ei olisi Kanelle täysin uusi temppu, mutta englantilaishyökkääjän loukkaantuminen on silti suuri takaisku Mourinhon ryhmälle. Kane saattaa pahimmassa tapauksessa missata ottelut Livepoolia, Man Cityä ja Chelseaa vastaan sekä osan Mestareiden liigan pudotuspelivaiheen otteluista.

Kane on ollut tällä kaudella Tottenhamin paras maalintekijä Valioliigassa 11 osumallaan. Myös Mestareiden liigassa osumia on syntynyt maali per peli tahdilla.

Loukkaantumistiedote saikin brittimediat spekuloimaan mahdollisia korvaajaehdokkaita tammikuun siirtoikkunasta ja esimerkiksi BT Sportin mukaan neljä potentiaalista ehdokasta voisivat olla Edin Dzeko, Gareth Bale, Danny Ings sekä Lyonin Moussa Dembele.