Advertisement
" "

Tottenhamille ikäviä uutisia – luottopuolustaja sivussa jopa kuusi viikkoa

Belgian maajoukkueen päävalmentaja Roberto Martinezin mukaan Tottenham-puolustaja Jan Vertonghen on sivussa pelikentiltä jopa kuusi viikkoa takareisivamman vuoksi.

Belgialaispuolustaja joutui keskiviikkona jäämään sivuun joukkueensa Mestarien liigan ottelusta FC Barcelonaa vastaan loukattuaan takareitensä viime viikonlopun Huddersfield-ottelussa.

Martinez vahvisti perjantaina, että Vertonghen kärsii takareisivammasta, jonka vuoksi hän on sivussa neljästä kuuteen viikkoa.

31-vuotiaan keskuspuolustajan loukkaantuminen tuli Tottenhamin kannalta ikävään paikkaan, sillä joukkue kohtaa kuukauden sisällä mm. Carabao Cupissa West Hamin, Valioliigan kärkikamppailussa Manchester Cityn sekä Mestarien liigassa kahdesti PSV:n.

Vertonghen on sivussa myös Belgian maajoukkueen otteluista Sveitsiä ja Hollantia vastaan. Martinez pelkää, että luottotoppari missaa myös marraskuussa pelattavat Nations Leaguen viimeiset alkulohkon ottelut Islantia ja Sveitsiä vastaan.

Vertonghen on noussut Mauricio Pochettinon alaisuudessa maailman parhaimpien toppareiden joukkoon ja hänen poissaoloaan on lähes mahdotonta paikata. Belgialainen pokkasi viime kauden päätteeksi joukkueensa vuoden pelaaja -palkinnon.