Advertisement

Tottenhamin avainpelaajat siirtohuhujen kourissa – ”Son pitää Italiasta, sen ihmisistä sekä ruuasta”

Kuva: TT, Frank Augstein

Tuttuun tapaan kovimpien Valioliigatähtien ympärillä pyörii huhuja liittyen mahdollisiin siirtoihin ja pelaajista kiinnostuneisiin seuroihin. Tottenhamin osalta suurin puheenaihe kuluvan kauden aikana on ollut tanskalaistähti Christian Eriksen, joka on kieltäytynyt Spursin ehdottamista jatkosopimustarjouksista. Hänet on linkitetty vahvasti Real Madridin riveihin ja uusimman tiedon mukaan (El Desmarque) Real Madrid olisi mahdollisesti valmis tarjoamaan tammikuiseen diiliin vastikkeeksi Luka Modricia. Tottehamin riveistä Real Madridiin lähtenyt 34-vuotias kroatialaispelaaja voitti Vuoden jalkapalloilija tittelin vuosi sitten onnistuneiden MM-kisojen jälkeen ja olisi oiva korvike lähtevälle tanskalaiselle.

Myös Heung-min Son on ollut linkitettynä italialaisseura Napoliin ja Sonin agentti Thies Bliemeister kommentoi huhuja mielenkiintoiseen sävyyn Radio Mortelle.

”Miksi ei? Ei kannata ikinä sanoa ei jalkapallossa”

”Son pitää Italiasta, sen ihmisistä sekä ruuasta. Hänet on vaikeaa saada poistumaan Tottenhamista, koska se maksaisi paljon. Kuitenkin se voisi olla mahdollista jonain päivänä, kuka tietää?”

Etelä-Korean tähtipelaaja on ollut Spursin avainpelaajia jo muutaman kauden ajan ja herättänyt paljon kiinnostusta erinomaisilla hyökkäyspään otteillaan. Son on tehnyt tällä kaudella Valioliigassa kaksi maalia ja antanut samaisen verran maalisyöttöjä Tottenhamin paidassa. Nähtäväksi kuitenkin jää, onko Sonin agentin kommentit vain pelaajan markkina-arvon kohentamista vai onko taustalla jotain konkreettisempaa.