Advertisement

Tottenhamin johtajan mukaan Daniel Levyn saama kritiikki on epäreilua

Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy on saanut paljon kritiikkiä pelaajasiirtoja koskien. Osa seuran kannattajista uskoo Levyn olevan haluton antamaan varoja uusien pelaajien hankkimiseen. Tottenhamin toimitusjohtaja Donna-Maria Cullen kertoo Levyn saaman kritiikin olleen epäreilua. Cullen uskoo seuran managerin Mauricio Pochettinon ottavan tilanteen rauhallisesti, vaikka argentiinalainen kertoikin viime kauden päätteeksi haluavan tehdä pelaajahankintoja aikaisessa vaiheessa. Siirtoikkuna sulkeutuu 9. päivä elokuuta, joten kovin kauaa seuralla ei ole aikaa hankintojen tekemiseen.

“Daniel tekee läheistä yhteistyötä managerin kanssa, kuten hän on aina tehnyt”, Cullen kertoi.

“Hän selvästi identifioi kohteet ja tekee töitä heidän saamiseksi. Me emme eroa muista seuroista sen suhteen, että aina emme pysty saamaan listamme kärjessä olevia pelaajia. Siirroissa on hyvin paljon liikkuvia osia.”

“Mauricio on hyvin rentona. Uskon, että hänen kommenttejaan on tulkittu väärin.”

Tottenhamin kesä on siirtojen suhteen ollut hyvin samankaltainen kuin viime kaudellakin. Myös tuolloin seura teki hankintansa hyvin lähellä siirtoikkunan sulkeutumista. Levy on usein juuri siinä vaiheessa onnistunut tekemään hinta-laatusuhteiltaan erinomaisia kauppoja.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom