Advertisement

Tottenhamin johto suli viime hetkillä

Tottenham matkasi eilen Inter Milanin vieraaksi Mestarien liigassa. Inter palasi pitkästä aikaa takaisin Mestarien liigan parrasvaloihin. Tottenham on puolestaan pelannut jo muutaman vuoden kisassa ja muun muassa viime kaudella se voitti todella kovan alkulohkonsa, jossa pelasivat Real Madrid ja Dortmund.

Ottelu lähti käyntiin erittäin pirteästi. Molemmat joukkueet onnistuivat ensimmäisellä puoliajalla luomaan hyviä maalintekopaikkoja. Michel Vorm joutui esittämään muutaman hyvän torjunnan Tottenhamin maalin suulla. Samaa voidaan sanoa myös Interin maalivahdista Samir Handanovicista. Puoliaika päättyi kuitenkin maalittomana.

Toisella puoliajalla Tottenham otti ottelua paremmin hallintaansa. Tottenham siirtyi ottelussa 53. minuutin kohdalla johtoon Christian Eriksenin maalilla. Hieman tuurillakin syntynyt maali kimposi maaliin Interin puolustajan jalasta. Peli näytti olevan täysin vierailijoiden hallinnassa. Inter ei saanut luotua mitään vaarallista, kunnes 85. minuutilla Mauro Icardi räjäytti kotiyleisön juhliin. Uskomaton laukaus suoraan volleysta taka-alakulmaan oli uskomaton taidonnäyte pelaajan kyvyistä. Ottelu ei suinkaan päättynyt vielä tähän. Lisäajan toisella minuutilla kotijoukkue iski uudestaan. Tällä kertaa pallon puski Tottenhamin maaliin hyvin läpi ottelun pelannut Matias Venico. 

Tottenhamilla ei ollut ottelussa toisella puoliajalla mitään hätää, mutta suli siitä huolimatta viimeisten minuuttien aikana täydellisesti. Tottenham on hävinnyt Valioliigan ottelut huomioiden kolme ottelua putkeen ja joukkueen tilanne ei näytä hyvältä. Lauantaina se kohtaa Valioliigan vierasottelussa Brightonin ja tuo ottelu sen on ehdottomasti voitettava jo oman itseluottamuksenkin kannalta.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom