Advertisement

Tottenhamin keskikenttäpelaaja kyllästynyt vähäiseen peliaikaansa – haluaa lähteä seurasta tammikuussa

Kuva: TT, Paul Marriott

Espanjalaislähteiden mukaan Tottenhamin keskikenttäpelaaja Giovani Lo Celso haluaa lähteä seurasta tammikuussa kyllästyttyään peliajan puutteeseen.

23-vuotias Lo Celso saapui Tottenhamiin täksi kaudeksi lainalle espanjalaisseura Real Betisistä. Odotukset argentiinalaista kohtaan olivat korkealla, sillä keskikenttäpelaaja teki viime kaudella muhkeat 16 maalia.


Lo Celso on kuitenkin pelannut täydet minuutit vain kertaalleen tällä kaudella, eikä hänen vastuunsa uskota ainakaan lisääntyvän Jose Mourinhon alaisuudessa. Argentiinalainen on saanut peliaikaa vain kolmen minuutin verran portugalilaisluotsin tultua Spursin peräsimeen.

Argentiinalaispelaajan vuoden mittainen lainasopimus tullaan todennäköisesti purkamaan tammikuussa, sillä hän haluaa saada säännöllistä peliaikaa.

Lo Celson kerrotaan olevan huolissaan siitä, että hän putoaa Argentiinan maajoukkueesta pelaamattomuutensa vuoksi. Ensi kesänä on edessä eteläamerikkalaispelaajien kovasti arvostama Copa America, jossa Lo Celso haluaisi ehdottomasti olla mukana.

Spursilla on kuitenkin kaikki avaimet käsissään argentiinalaispelaajan suhteen, sillä lainasopimus sisältää myös osto-option, joka on arvoltaan noin 30 miljoonaa puntaa. Pohjoislontoolaisseuran ei kuitenkaan uskota käyttävän sitä.