Advertisement

Tottenhamin konkaripuolustaja allekirjoittamassa uuden jatkosopimuksen

Kuva: TT, Paul Childs

Tottenhamin belgialaispuolustaja Jan Vertonghen on vihjannut voivansa allekirjoittaa uuden jatkosopimuksen pohjoislontoolaisseuran kanssa.

32-vuotiaalla Vertonghenilla on käynnissä sopimuksensa viimeinen vuosi, eikä uutta jatkosopimusta ole vielä tehty, vaikka belgialainen on jo aiemmin ilmoittanut halustaan jäädä Tottenhamiin.


Vertonghen toisti itseään maanantaina ja ilmoitti Bayern Munchen -ottelua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa haluavansa jatkaa seurassa mahdollisimman pitkään.

“En haluaisi mennä liian syvälle asiaan [sopimusneuvottelut], mutta aina tapahtuu jotain liikettä”, belgialaistoppari sanoi.

“Tämä on kahdeksas kauteni täällä. Minulla on ollut loistava menneisyys ja minusta tuntuu tällä hetkellä kaikin tavoin hyvältä täällä ja se on kaikki mitä haluan sanoa siitä.

“Olen hyvin tietoinen iästäni, mutta ruumiini ei ole, koska tunnen oloni hyväksi ja nuorekkaaksi. Haluan pelata niin monta peliä korkeimmalla tasolla kuin pystyn.

“Olen erittäin kunnianhimoinen. Minusta tuntuu, että minulla on pari hyvää vuotta jäljellä. Toivon voivani auttaa joukkuetta niin kauan kuin pystyn.”

Kesästä 2012 asti Tottenhamia edustanut Vertonghen on pelannut pohjoislontoolaisseurassa yhteensä 290 ottelua, joissa hän on tehnyt 12 maalia.