Advertisement

Tottenhamin Llorente valmiina oppimaan Kanelta

Tottenhamiin siirtoikkunan kuolevilla hetkillä hankittu Fernando Llorente tuo haluttua kokemusta lontoolaisjoukkueeseen, mutta kertoo olevansa valmis oppimaan tähtihyökkääjä Harry Kanelta.

Tottenham voitti kilpailun espanjalaishyökkääjästä siirtoikkunan viimeisenä päivänä varmistaen Llorenten palvelukset Chelsean nenän edestä, maksettuaan 32-vuotiaasta hyökkääjäkonkarista 14 miljoonaa puntaa. Llorente on pitkän uransa aikana edustanut muun muassa Athletico Bilbaota, Sevillaa ja Juventusta ja viimeisimpänä Swanseaa, mutta odottaa oppivansa paljon nuorelta kollegaltansa, 24-vuotiaalta Kanelta.

”Olen todella, todella iloinen liittyessäni Tottenhamiin, tämä on mahtava seura”, Llorente kommentoi viime hetken siirtoansa.


Llorente oli avainasemassa Swansea Cityn viimehetken nousussa viime vuoden Valioliigassa, jonka myötä walesilainen joukkue onnistui säilymään Englannin korkeimmalla sarjatasolla. Kauden aikana espanjalainen onnistui maalaamaan peräti 15 täysosumaa.

”Voin sanoa, että tulin tänne ainoastaan auttamaan Tottenhamia mestaruuksien voittamisessa. Mielestäni he ovat kovia tekemään töitä, ja ovat olleet todella hyviä viime vuosina ja pidän siitä paljon.”

”Olen 32-vuotias, mutta haluan oppia uutta joka päivä. Uskon oppivani paljon Harry Kanelta ja muilta pelaajilta. Pystyn oppimaan paljon [Mauricio] Pochettinon alaisuudessa ja tulen tekemään täällä kaikkeni.”

”Luulen yhä pystyväni lisäsaavutuksiin urallani, ja unelmani on toteuttaa ne täällä Tottenhamissa.”