Advertisement

Tottenhamin luottopelaaja uskoo Jose Mourinhon johdattavan joukkueen valioliigamestaruuteen: “Meillä on suuri mahdollisuus”

Tottenhamin keskikenttäpelaaja Moussa Sissoko uskoo joukkueensa pystyvän taistelemaan tällä kaudella valioliigamestaruudesta, sillä Jose Mourinho on tuonut joukkueeseen voittavan mentaliteetin.

Tottenham on kahdeksan ottelukierroksen jälkeen Valioliigassa sijalla kaksi, vain pisteen kärkipaikalla olevaa Leicesteriä perässä. Useampi ex-pelaaja sekä asiantuntija on povannut Spursille suurta mahdollisuutta mestaruuteen, ja samaan uskoo myös Sissoko.

– Kyllä, meillä on suuri mahdollisuus. Voimme nähdä, että Valioliiga on hyvin avoin, Sissoko sanoi.


– Monet joukkueet menettävät pisteitä, joten siitä tulee tiukkaa. Meillä on hyvä ja iso joukkue, joten voimme voittaa kenet tahansa tässä liigassa.

– On hyvä asia, että meillä on manageri, joka osaa voittaa. Jokainen seura haluaa voittaa pokaaleja, voittaa pelejä joka viikko.

– Tietysti kaikki haluavat joukkueen pelaavan hienoa jalkapalloa, tehden paljon maaleja ja antamatta vastustajien tehdä maaleja, mutta tärkeintä on voittaa pelejä. Hän [Mourinho] osaa tehdä sen ja on tehnyt sen monta kertaa.

Tottenham voi siirtyä sarjakärkeen lauantaina, kun joukkue isännöi Manchester Cityä. Sissokon mukaan kyseessä on ottelu, joka Spursin pitää voittaa menestyäkseen.

– Tietysti vastassa on City, mutta me olemme Tottenham: meidän ei tarvitse pelätä heitä. Jos haluamme menestyä tässä liigassa, meidän on tietysti voitettava heidät, Sissoko lisäsi.