Advertisement
" "

Tottenhamin luottotoppari kumosi lähtöhalut – ei aikonut missään vaiheessa siirtyä muualle

Tottenhamin keskuspuolustaja Toby Alderweireld oli kesällä yksi mielenkiintoisimmista nimistä siirtomarkkinoilla. Alderweireldista oli kiinnostunut moni Euroopan suurseura, kuten FC Barcelona ja Manchester United.

Huhujen mukaan Belgian maajoukkuepuolustaja halusi itse siirtyä muihin maisemiin, jonka vuoksi siirtoa pidettiin hyvin todennäköisenä.

Nyt, kuukausi siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen, belgialainen on itse kumonnut huhut lähtöhaluistaan kesällä ja kertonut, ettei hän missään vaiheessa aikonut lähteä Tottenhamista.

“Kaikki sanoivat kaikkialla, että halusin ehdottomasti lähteä Tottenhamista, Alderweireld sanoi.

“Tämä ei ole totta. Tänä kesänä ymmärsin nopeasti, että Tottenham halusi pitää minut, joten jouduin taistelemaan saadakseni paikkani takaisin joukkueessa. Paikka Tottenhamin avauskokoonpanossa on voitto minulle.

“Yritän auttaa Tottenhamia parhaalla mahdollisella tavalla minun ominaisuuksillani. Tulevaisuuteni osalta kaikki, mitä lehdissä kirjoiteltiin, eivät pitäneet aina paikkansa.

Alderweireld seurasi vaihtopenkin puolelta Tottenhamin voittoa Newcastlesta Valioliigan avauskierroksella, mutta on sen jälkeen aloittanut seuraavat kolme ottelua, kun manageri Mauricio Pochettino nosti hänet takaisin avauskokoonpanoon.

Tottenhamin taival Valioliigassa jatkuu lauantaina, kun joukkue isännöi sarjan kärjessä puhtaalla pelillä porskuttavaa Liverpoolia.