Advertisement

Tottenhamin pääsy uudelle kotistadionille viivästyi jälleen – Pohjois-Lontoon derby pelataan Wembleyllä

Valioliigan kolmannella sijalla majaileva Tottenham on vahvistanut, että ensi kuussa pelattava Pohjois-Lontoon derby Arsenalia vastaan pelataan Wembleyllä.

Spursin toiveissa oli pelata kyseinen ottelu uudella 62 000 katsojaa vetävällä kotistadionillaan, mutta stadionin käyttöönotto viivästyi jälleen. Spursin tiedotteessa kerrottiin, että turvallisuustarkastuksen “viimeiset vaiheet” ovat käsillä.

“Uuden stadionin turvajärjestelmien korjaavat työt ovat lähes valmiit, ja sitten siirrymme eteenpäin palonhavaitsemis- ja hälytysjärjestelmän testauksen loppuvaiheisiin ja sen integroitumiseen muihin turvajärjestelmiin, seuran lausunnossa kerrottiin.


“Tämän testauksen onnistuminen on ratkaisevan tärkeää saadaksemme turvallisuustodistuksen ja avataksemme stadionin.”

Tottenhamilla on maaliskuun alussa pelattavan Arsenal-ottelun jälkeen edessään vielä viisi kotiottelua Valioliigassa, sekä mahdolliset kotiottelut Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Spurs pelannee ensimmäisen ottelunsa uudella stadionillaan 17. maaliskuuta Crystal Palacea, tai 6. huhtikuuta Brightonia vastaan. Viivästyksiä on kuitenkin kauden mittaan tullut jo niin monta, että suuri yllätys ei olisi, vaikka stadionilla pelattaisiin ensimmäisen kerran vasta ensi kaudella.