Advertisement

Tottenhamin poissaololista sen kuin tyhjenee – koko hyökkäävä sekstetti käytettävissä huomenna

Valioliigassa on kova tempo päällä: tänään maanantaina pelaillaan loppuun vielä kierros 30, mutta huomenna siirrytään jo seuraavalle kierrokselle. Kierroksen avaavat Leicesterin ja Brightonin sekä Tottenhamin ja West Hamin matsit. Erityisesti “Hamien” kohtaamisessa, yhdessä Lontoon derbyistä, on kosolti panosta.

Mourinhon Spurs on kärsinyt tällä kaudella kovista hyökkäyspään loukaantumishuolista, kun tähtipelaajia myöten muun muassa Son, Kane, Bergwijn ovat olleet poissa pelistä. Ensimmäisessä pelissä tauon jälkeen, ManUa vastaan viime perjantaina, he olivat jo mukana, mutta nyt poissaolotilanne helpottuu entisestään: brassikeskikenttä Lucas Moura palaa loukkaantumisen jälkeen, ja Dele Alli on kärsinyt yhden pelin pelikieltonsa, jonka hän sai vitsailtuaan koronasta.

Mourinhon mukaan pelaajien valinta West Ham -visiitille on positiivinen ongelma. “Joissakin peleissä oli vain yksi heistä, nyt on kaikki kuusi. Osa on avauksessa, osa penkillä, osa rotaatiossa. Näyttää hyvältä tämän ottelun suhteen”, hän maalaili.


Tottenham janoaa paikkaa ensi kauden Mestarien liigasta. Sijoitus on vasta kahdeksas, mutta taistossa tullee auttamaan se, jos Manchester City on pois pelistä. Sijojen 5.-9. välillä on vain neljä pistettä ja melkoinen tungos. West Ham puolestaan on tasapisteissä putoamisviivan alapuolella olevan Bournemouthin kanssa.