Advertisement

Tottenhamin Sissoko pari viikkoa sivussa loukkaantuneena

Tottenham Hotspurin loukkaantumishuolet ennen Mestarien liigan välieräotteluita Ajaxia vastaan pahenevat, kun ranskalainen keskikenttäpelaaja Moussa Sissoko on manageri Mauricio Pochettinon arvion mukaan noin kaksi viikkoa sivussa. Sissoko loukkasi nivusensa viime viikon Mestarien liigan ottelussa Manchester Cityä vastaan.

Ensimmäinen osaottelu Ajaxia vastaan pelataan ensi viikon tiistaina, ja välissä on vielä kaksi ottelua Valioliigaakin.

“Moussa Sissoko ei tule olemaan pelikunnossa ehkä seuraavaan kahteen viikkoon”, Pochettino totesi Sky Sportsin mukaan. “Me toivomme, että hän pystyisi toipumaan aikaisemmin. En kuitenkaan ole kovin optimistinen.”


Sissokon lisäksi sivussa on varmasti ainakin joukkueen ykköshyökkääjä Harry Kane. Myös keskikenttäpelaaja Harry Winks sekä ykkösmaalivahti Hugo Lloris ovat kärsineet loukkaantumisista, mutta heidän tilanteensa selviää myöhemmin.

“Harry Winksistä en tiedä, koska ongelma on se, että yhtenä päivänä kaikki menee hyvin ja toisena ei niin hyvin, häntä pitää arvioida päivittäin”, Pochettino jatkoi. “Toivomme, että hän on saatavilla tiistaina mutta en ole niin varma siitä. Llorisin toivon olevan, meillä on vielä harjoitukset ja voimme arvioida hänet ja toivomme, että kyse ei ole pahasta vaivasta. Toivomme, että hän on pelikunnossa.”

Sissokon ja Kanen lisäksi ensi viikon Ajax-ottelusta varmasti sivussa on myös korealaishyökkääjä Son Heung-min, joka on pelikiellossa korttitilin täyttymisen vuoksi.