Advertisement

Tottenhamista potkut saanut Mauricio Pochettino kertoo saaneensa useita ”houkuttelevia” tarjouksia

Kuva: TT, Shaun Brooks

Tottenhamista kaksi viikkoa sitten potkut saanut argentiinalaismanageri Mauricio Pochettino on kertonut olevansa valmis palaamaan valmennustehtäviin.

47-vuotias Pochettino, joka on viettänyt viime viikot kotimaassaan perheensä parissa, kertoo saaneensa jo useita ”houkuttelevia” tarjouksia.


Pochettino on yhdistetty huhuissa Arsenaliin ja Bayern Muncheniin, mutta Manchester United ei myöskään ole poissuljettu vaihtoehto. Pochettino oli Unitedin ykkösehdokas uudeksi manageriksi Jose Mourinhon saatua kenkää viime joulukuussa.

”Minulla on paljon houkuttelevia tarjouksia eri seuroilta, joita voisin ottaa vastaan”, Pochettino kertoi Fox Sports Argentinalle.

”Toistaiseksi tärkein asia on puhdistaa pääni viiden ja puolen uskomattoman Tottenham-kauden jälkeen. Tavoitteeni on hakea kyky rakentaa itseni uudelleen ja saada motivaatio takaisin.

”Tarkoitukseni on palata valmentamaan Eurooppaan. Minun on vaikea kuvitella projektia Argentiinassa. Perheeni vuoksi en kuitenkaan kieltäytyisi työskentelemästä täällä.

”Mutta nyt minun täytyy ottaa rauhassa muutama päivä ja katsoa mitä tapahtuu. Minulla ei ole ollut paljoa aikaa sulattaa sitä, mitä minulle on tapahtunut.

”Ensimmäinen päätökseni oli palata takaisin Argentiinaan, palata kotiini ja nähdä perheeni ja ystäväni. Paras päätökseni oli tulla Argentiinaan rauhoittumaan kymmeneksi päiväksi.

”Mutta odotan paluuta Eurooppaan tehdäkseni tulevaisuuttani koskevia päätöksiä. Minun iässäni ei tarvitse paljoa aikaa palautumiseen. Olen avoin kuuntelemaan minulle suunnattuja projekteja.”