Advertisement
" "

Townsendin kaukolaukaus joulukuun hienoin maali Valioliigassa

Crystal Palacen laiturin Andros Townsendin kaukolaukaus Manchester Cityä vastaan on valittu Valioliigan joulukuun hienoimmaksi maaliksi. Valinta suoritettiin kannattajaäänestyksen sekä asiantuntijoista koostetun raadin yhteispäätöksellä. Valioliiga tiedotti valinnasta tänään verkkosivuillaan.

Joulukuun 22. päivänä Crystal Palace yllätti Manchester Cityn voittamalla tämän Etihad Stadiumilla lukemin 2-3. Mikään maaleista ei ollut kuitenkaan yhtä upea kuin Townsendin 1-2 -johtomaali. Crystal Palacen vapaapotkun jälkeinen purkupallo putosi Townsendille yli 30 metriin, josta mies laukoi pallon suoraan ilmasta maalin oikeaan ylänurkkaan.

Townsend ei omien sanojensa mukaan edes tajunnut kuinka hieno maali oli, ennen kuin näki sen uusintana televisiosta.

“Saimme vapaapotkun ja pallo putosi minulle suoraan ilmasta. Ajattelin, että se putoaa täydellisesti, aion laukoa tästä”, Townsend muisteli Valioliigan sivuilla. “En oikein edes tiennyt, kuinka hieno maali se oli. Kaikki sanoivat minulle, että se oli upea, paras maali mitä he ovat nähneet. Ajattelin vain, että se oli volley boksin ulkopuolelta ja vasta kun näin sen uusintana ajattelin että okei, ehkä se oli hieman erityinen.”

Tämä on toinen kerta kun Townsend voittaa elokuusta 2016 lähtien jaetun kuukauden maalin palkinnon. Hänestä tulee Chelsean Pedron lisäksi toinen kahdesti palkinnon voittanut pelaaja.

Townsendin upeaa maalia voi ihailla alla olevasta videosta: