Advertisement

Tšekki-hyökkääjä: Maguire Englannin heikko lenkki

Karsinnat vuoden 2020 EM-kisoihin aloitetaan tänään torstaina kello 17. 00, kun Kazakhstan isännöi Skotlantia I-lohkon ensimmäisessä ottelussa. A-lohkossa pelaava Englanti aloittaa urakkansa huomenna isännöimällä Tšekkiä Wembleyllä Lontoossa.

Tšekin hyökkääjä Matej Vydra on pelannut jo pitkään Englannissa, joten hänelle suurin osa huomenna vastaan astelevista pelaajista on tuttuja. Hänen mukaansa Englannin hyökkäys Harry Kanen, Marcus Rashfordin ja Raheem Sterlingin johdolla on aivan huippuluokkaa.

“Kane on huippu, Rashford myös, Sterling on loistavassa vireessä”, Vydra totesi Sky Sportsin mukaan. “Hyökkäys on erittäin vahva. En sano, etteikö puolustuskin olisi vahva, mutta ei yhtä vahva kuin hyökkäys.”


Burnleyssä pelaava Vydra nostaa esiin Englannin ykköstoppari Harry Maguiren, joka lensi punaisella kortilla pihalle ottelun avausminuuteilla Leicesterin Valioliiga-ottelussa juuri Burnleyä vastaan. Vydran mukaan hänet on Tšekin joukkueessa analysoitu tarkasti.

“Esimerkiksi Maguire. Puhuimme hänestä Burnleyssä ennen otteluamme Leicesteriä vastaan”, Vydra jatkoi. “Aina välillä tuntuu, ettei hän tiedä mitä hänen takanaan tapahtuu, siksi hän sai meitä vastaan punaisen kortin jo viiden minuutin jälkeen.”

Vydra toteaa myös, ettei englantilaisia saa päästää pelaamaan omalla mukavuusalueellaan.

“He haluaisivat varmasti pitää paljon palloa ja pelata hallinnan kautta, joten meidän pitää päästä heidän lähelleen”, hän jatkoi. “Ei saa pelätä antaa heille muutamaa potkua kintuille – ehkä he sitten muuttavat pelityyliään yhden tai kahden kosketuksen peliin.”