Advertisement

TTW-Podcast: Jadon Sancho sopinut viisivuotisesta sopimuksesta Manchester Unitedin kanssa

Borussia Dortmundin laitahyökkääjä Jadon Sancho on kesän siirtoikkunan kuumimpia nimiä. Laitahyökkääjä pelasi vahvan kauden Bundesliigassa tehden 32 pelaamassaan ottelussaan 17 maalia ja antamalla 16 maalisyöttöä, joten ei ole ihme, että englantilaisnuorukaisen perässä on useampi Euroopan suurseura.

Manchester United on ollut vahviten yhdistettynä Sanchoon, ja nyt siirto näyttää nytkähtäneen eteenpäin. Urheilutoimittaja Duncan Castlesin ja Ian McGarryn ylläpitämässä The Transfer Window -Podcastissa nimittäin kerrottiin perjantaina, että Sancho olisi jo sopinut henkilökohtaisista ehdoista manchesterilaisseuran kanssa.

”Meidän ymmärryksemme mukaan Sancho olisi kahden viime viikon aikana sopinut viisivuotisesta sopimuksesta Manchester Unitedin kanssa. Hän tulisi tienaamaan aluksi 140 000 puntaa viikossa, mutta palkka tulisi nousemaan 200 000 puntaan viikossa sopimuksen aikana”, McGarry kertoi The Transfer Window -Podcastissa.

”Sanchon agentti on viime aikoina ollut kiireinen muiden sopimusten vuoksi, kuten Bukayo Sakan uuden Arsenal-sopimuksen kanssa, mutta hän on edelleen toiveikas, että United pystyy sopimaan siirtosummasta Borussia Dortmundin kanssa.”

Aiemmin tällä viikolla brittimediassa uutisoitiin, että Manchester United olisi valmis maksamaan ”vain” 50 miljoonaa puntaa Sanchosta, kun taas Dortmund haluaa tähtipelaajastaan vähintään 100 miljoonan punnan siirtokorvauksen.