Advertisement

Tukku joukkueita Wolvesin Raul Jimenezin perässä – Juventus jonon jatkoksi

Wolvesin meksikolainen tähtihyökkääjä Raul Jimenez on yhdistetty moneen suurseuraan tulevan siirtokesän tiimoilta. Itse mies on vakuuttanut pysyvänsä Wolvesissa ja olevansa siellä onnellinen – mutta toisaalta se oli ennen kuin myös Juventus osoitti kiinnostuksensa häntä kohtaan. Alkaako realistinen mestaruuspokaali ja Mestarien liigan pelaaminen kiinnostaa?

Valioliigasta Jimenez on yhdistetty ennen muuta Manchester Unitediin ja Tottenhamiin. Hän on pelannut mainion kauden tehden sarjassa 14 maalia ja Eurooppa-liigassa peräti yhdeksän maalia 13 otteluun. Valioliigan maalipörssissä 29-vuotias hyökkääjä pitää seitsemättä sijaa.

Wolvesin pyyntihinta pelaajasta on 54 miljoonaa puntaa eli 60 miljoonaa euroa. Se voi olla monelle tässä tilanteessa kova hinta, ja myös Juve pyrkii laskemaan hintaa puoleen tarjoamalla vaihdossa paria pelaajaa tilalle. Todennäköisesti Jimenez tulisi paikkaamaan ikääntyvää ja loukkaantumisista kärsinyttä Gonzalo Higuainia, joka on tehnyt Serie A:ssa parhaimmillaan 36 maalia 35 otteluun.


Wolves on Valioliigassa tiukasti kiinni kuudennessa sijassa. Erityisesti ottaen huomioon Manchester Cityn tilanteen, ei ole lainkaan sanottua, etteikö susilaumakin voisi pelata tarunhohtoisia Chämppäreitä ensi kaudella. Jimenez itse sanoo vaatimattomasti sen olevan ”vain plussaa”.