Tunisia sai hieman lohtua kaadettuaan Panaman

Panama ja Tunisia kohtasivat tavallaan merkityksettömässä ottelussa G-lohkon viimeisellä kierroksella. Ottelu oli merkityksetön siltä kantilta, ettei kummallakaan ollut enää mahdollisuuksia jatkopaikkaan. Merkitystä otteluun toi kuitenkin se, ettei kumpikaan ollut myöskään voittanut näissä MM-kisoissa vielä otteluakaan. Tähän molemmat maat halusivat korjauksen viimeisessä ottelussa.

Panama pääsi ottelussa johtoon 33. minuutin kohdalla. Jose Luis Rodriguez laukoi pallon kohti Tunisian maalia. Laukaus otti matkalla kimmokkeen ja suuntautui ohi Tunisian maalivahdin Aymen Mathlouthin. Maali merkittiin lopuksi Yassine Meriahin omaksi maaliksi. Tauolle mentiin Panaman 1-0 johdossa.

Toisella puolella Tunisia lähti hakemaan tasoitusta ja onnistuikin siinä puoliajan alkupuolella. Fakhreddine Ben Youssef maali syntyi 51. minuutilla. Tunisia onnistui puoliajalla vielä toistamiseen 66. minuutin kohdalla Wahbi Khazrin maalilla. Panama onnistui kertaalleen saamaan pallon Tunisian maaliin, mutta 72. minuutilla syntyneessä osumassa oli panamalaiset tehneet rikkeen ennen tuota. Maalia ei näin hyväksytty. Tunisia oli ottelussa selvästi niskan päällä ja vei viimeisen ottelun ansaitusti nimiinsä 1-2.