Advertisement

Turhautunut Paul Pogba valmiina palaamaan pelikentille – ”Tämä on kasvattanut nälkääni”

Manchester Unitedin Paul Pogba on kommentoinut paluutaan pelikentille lukuisten loukkaantumisten jäljiltä. Paljon siirtohuhujen kourissa ollut ranskalainen kertoi Man Unitedin podcastissa olevansa turhautunut loukkaantumistensa takia, mutta vannoo palaavansa entistä vahvempana. Pogba esiintyi kuluneen kauden aikana vain kahdeksassa ottelussa.

”Olen jo päässyt harjoittelemaan ja olemaan kosketuksissa palloon. Olen ollut jo pitkään todella turhautunut. Nyt olen kuitenkin lähellä paluuta ja mielessäni pyörii tällä hetkellä pelkästään takaisinpääsy harjoituksiin joukkueen kanssa.”

”Minulla ei ole ikinä ollut mitään tällaista urani aikana, mutta yritän aina ajatella asian hyvä puolia. Tämä on kasvattanut nälkääni palata takaisin ja pelata hyvin. Tämä on oikeastaan näyttänyt minulle itselleni, kuinka paljon rakastan jalkapalloa.”


Pogba myöskin paljasti, minkä takia loukkaantuneena ollut aika venähti niin pitkäksi ja katkonaiseksi. Monet brittimediat väittivät aikaisemmin kaudella jopa Pogban ja Solskjaerin kireiden välien olleen syynä Pogban pelaamattomuudelle vammojen sijaan.

”Minulla oli jalkavamma, minkä sain Southamptonia vastaan. Se tuli todella aikaisin kaudella ja se vaivasi minua pitkän aikaa. Yritin pelata ja treenata sen kanssa. Kun lopetin yrittämisen, jalasta löydettiin murtuma. “

“Käytin jalassani tukea ja homma toimi sen kanssa, jopa liiankin hyvin. Kun palasin kentälle Watfordia ja Newcastlea vastaan, tunsin otteluiden jälkeen jälleen kipua. Tarvitsin siis leikkauksen saadakseni jalan kuntoon. Nyt olen taas valmis, jalkani tuntuu hyvältä ja toivottavasti kykenen pelaamaan pian.”

Sosiaalisen median perusteella ranskalaisen tatsi on vieläkin kunnossa, kun Zlatan ja Pogba haastoivat toinen toisensa temppuilemaan pallon kanssa. Alla näyte molempien suorittamisesta!