Advertisement

Työpaikkansa pitänyt Bruce kertoo, ettei Aston Villan avainpelaajat ole myynnissä

Aston Villan manageri Steve Bruce oli hyvin lähellä menettää työpaikkansa. Seuran uudet omistajat olivat nimeämässä Arsenalin legendaarista ex-hyökkääjää Thierry Henryä seuran uudeksi manageriksi, mutta kannattajat olivat äänestäneet Brucen työpaikan puolesta. Omistajat päättivät kuunnella kannattajien toivetta ja Bruce sai pitää paikkansa. Nyt manageri kertoo, ettei seuran avainpelaajat ole enää myynnissä.

Bruce haluaa tuoda seuraan lisää vahvistuksia ja samalla varmistaa, että Jack Grealish, James Chester ja Jonathan Kodija pysyvät seurassa. Aston Villan ainoana tavoitteena tulevalla kaudella on nousu takaisin Valioliigaan. Se pääsi viime kaudella nousukarsintojen finaaliin, jossa Fulham oli lopulta vahvempi 1-0 lukemin.

“Tärkein asia, mitä uudet omistajat painottivat on, että kukaan ei ole myynnissä. Se on musiikkia korvilleni”, Bruce kommentoi seuran internet-sivuilla.


“Me emme halua menettää parhaita pelaajiamme. Tiedämme kuitenkin, että jalkapallossa näin toisinaan tapahtuu.”

“Me tulemme nyt tekemään parhaamme, että niin ei käy ja kukaan ei lähde mihinkään.”

“Toivottavasti uudet omistajat voivat auttaa seuraa pääsemään sinne, minne se kuuluu. Se tulee viemään hieman aikaa, mutta toivottavasti voimme katsoa eteenpäin.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom