Advertisement

UCL: Bayern München-Chelsea – näin teet kympillä yli neljäsataa Chelsean voittaessa

Chelsean Mestarien liiga -taival jatkuu lauantaina neljännesvälierien toisella osaottelulla saksalaisjätti Bayern Müncheniä vastaan.

Helmikuussa Stamford Bridgellä pelattu avausosaottelu oli Bayernin näytöstä, sillä saksalaiset rymistelivät murskaavaan 3-0 -vierasvoittoon. Suurinumeroisen kotitappion myötä Chelsean mahdollisuudet Mestarien liigan puolivälieriin ovat erittäin pienet – lähes mitättömät.

Lauantaina Allianz Areenalla pelattavassa toisessa osaottelussa Chelsean on hyökättävä riskilläkin ja tehtävä vähintään kolmea maalia päästäkseen edes jatkoajalle. Pelistä lienee luvassa todella vauhdikas, sillä Bayern ei taatusti vetäydy kuoreensa kotistadionillaan suuresta johtoasemasta huolimatta.

Bayern on otteluun suuri suosikki, mutta joukkueen pitkä pelaamattomuus voi näkyä otteissa. Saksalaiset ovat pelanneet virallisen ottelun viimeksi yli kuukausi sitten, toki viikko takaperin joukkue haki pelituntumaa harjoitusottelusta Marseillea vastaan. Chelsea puolestaan pelasi viime viikonloppuna FA Cupin finaalissa Arsenalia vastaan, joten pelirytmi on pysynyt tasaisena läpi kesän.

Vedonlyönnin kannalta mehukkaimmat valinnat löytyvät tasapelistä [[email protected]NordicBet] ja Chelsean voitosta [[email protected]NordicBet], etenkin, kun Bayernilla ei ole tarvetta ottelua voittaa, vaan joukkueelle riittää jopa parin maalin tappiokin puolivälieräpaikkaan.

NordicBet tarjoaa uusille asiakkailleen peräti 500% talletusbonuksen 10€ talletuksella, joten voit tehdä mojovaa tiliä lunastamalla bonuksen ja lyömällä vetoa Bayernin ja Chelsean välisestä Mestarien liigan ottelusta.

Esimerkki: Hyödyntämällä uuden asiakkaan tarjouksen ja tekemällä 10 euron ensitalletuksen saat päälle 50 euron bonuksen, jolloin pelikassasi on yhteensä 60 euroa. Jos pelaat koko 60 euron potin Chelsealle kertoimella 6.90, saat Chelsean voittaessa huimat 414 euroa! Tasapelillä [5.70] voit tienata mojovat 342 euroa ja Bayernin voitolla [1.40] mukavat 84 euroa! Huom! Kertoimet ovat uutisen julkaisuhetkeltä, ja ne voivat muuttua.

Näin lunastat 500% talletusbonuksen:

  1. Avaa pelitili NordicBetille TÄSTÄ.
  2. Aktivoi 500% talletusbonus tilisi ‘Bonukset’-osiosta ja tee vähintään 10 euron talletus.
  3. Talletuksen tehtyäsi saat heti 50 euroa pelirahaa tilillesi.

NordicBetin säännöt ja ehdot ovat voimassa. K-18.