UCL: Chelsea jatkoi loistavaa virettään – aneeminen Manchester United hävisi jälleen

Valioliigaseurat Manchester United ja Chelsea pelasivat keskiviikkona Mestarien liigan alkulohkon kolmannet ottelunsa.

Manchester United matkusi Istanbuliin lohkon nollakerholaisen Basaksehirin vieraaksi, Chelsea kohtasi kotikentällään Rennesin.

Basaksehir – Manchester United

Manchester Unitedilla oli Basaksehiriä vastaan mahdollisuus tukevoittaa asemaansa lohkon piikkipaikalla ja pestä kasvonsa viime viikonlopun surkeasta Arsenal-ottelusta, mutta toisin kävi.

Aneeminen manchesterilaisryhmä nukahti kahdesti avausjakson aikana ja Basaksehir karkasi kahden maalin johtoon. Pientä toivoa toi Anthony Martialin kavennusmaali ennen puoliaikaa, mutta kiri jäi toisella puoliajalla surkeaksi.

United piti toisella puoliajalla palloa 66-prosenttisesti, mutta hyville maalipaikoille ei ollut asiaa. ManU sai jälkimmäisen puolikkaan aikana vain yhden laukauksen maalia kohti, eikä joukkue päässyt maaliviivaa lähemmäs tasoitusta.

Surkeaakin surkeampi esitys ManUlta, jonka myötä Ole Gunnar Solskjaerin palli heiluu entistäkin kovemmin. Lauantain Everton-ottelu voi hyvinkin jäädä norjalaisluotsin viimeiseksi otteluksi manchesterilaisseuran peräsimessä.

Chelsea – Rennes

Chelsea lähti isona suosikkina kotiotteluunsa ranskalaisseura Rennesiä vastaan. Lontoolaisseuralla oli allaan kuuden ottelun tappioton putki sekä kolmen ottelun nollaputki, jotka kummatkin kasvoivat keskiviikko-iltana yhdellä Chelsean marssiessa helppoon 3-0 -voittoon.

Ottelu ratkesi käytännössä jo ensimmäisellä puoliajalla, kun Timo Werner osui kahdesti rangaistuspotkusta. Rennesin laitapuolustaja Henrique Dalbert aiheutti molemmat rankkarit, ja lähti kahden keltaisen kortin myötä suihkuun jo 40. peliminuutin jälkeen.

Toisen puoliajan alussa Tammy Abraham teki kauden ensimmäisen maalinsa Mestarien liigassa ja sinetöi ottelun loppunumeroiksi 3-0.

Voittonsa myötä Chelsea jatkaa E-lohkon piikkipaikalla. Lontoolaisryhmä voi varmistaa jatkopaikkansa jo seuraavalla ottelukierroksella, jolloin vastaan asettuu jälleen Rennes – tällä kertaa vieraskentällä.